آشپزی
دیدن کنید: طرز تهیه ساندویچ کوفته قلقلی خوشمزه
ساندویچ کوفته قلقلی، بسیار ساده و سالم است و می توان آن را برای مهمانی ها و ناهار ساده تهیه کرد. مواد اولیه این ساندویچ به توضیح زیر هستند:
آشنایی با خورشت بادمجان یکی از غذاهای سنتی ایرانی
خورشت بادمجاندر این مقاله از معرفی غذاهای ایرانی شما را با خورشت بادمجان و طرز تهیه آن آشنا خواهیم کرد. این خورشت یکی از غذاهای سنتی ایرانی می باشد که در بیشتر نقاط ایران به روشهای مختلفی طبخ میشود در ادامه با ما همراه باشید تا با این خورشت لذیذ و طرز...
آموزش کنسرو گوجه فرنگی ، مراحل کامل بلانچ و کنسرو کردن گوجه
کنسرو گوجه فرنگی یکی از کاربردی ترین چاشنی هایی است که برای درست کردن املت، انواع خورش، انواع خوراک و بعضی از مدل های پاستا کاربرد دارد به خصوص در فصل زمستان که گوجه در بازار کمتر است. شما می توانید این چاشنی محبوب را در حجم بالا به روش ساده و ارزان در...
برترین هتل های آلانیا کدامند؟ به همراه آدرس
برترین هتل های آلانیا را می شناسید؟ ترکیه زیبا به خاطر کیلومترها ساحل، خدمات سطح بالا و غذاهای محلی فوق العاده اس معروف است. در سواحل آلانیا می توانید بعضی از برترین هتل های درجه یک این کشور را پیدا کنید. پس اگر قصد سفر به این شهر را دارید، با راهنمای برترین...
معرفی دیدنی ترین جشنواره ها وفستیوال های سریلانکا
جزیره سریلانکا با وجود فرهنگ ها و ادیان مختلف و کمتر از 25 تعطیلات رسمی، سرزمین جشنواره های پرجنب وجوش و رنگارنگ است. جشنواره های سریلانکا نه تنها نشان دهنده فرهنگ و مذهب های مختلف در این کشور است، بلکه تاریخ مجذوب کننده و سنتی این منطقه را نیز به نمایش...
طرز تهیه آبگوشت ساده و جا افتاده خانگی (در قابلمه و زودپز)
آبگوشت یا دیزی یکی از غذاهای معروف و سنتی ایرانی است که محبوبیت زیادی دارد. در منطقه ها مختلف کشور، این غذای خوشمزه پر هوادار را با روش های مختلف درست می نمایند که البته روش تهیه آبگوشت سنتی تقریبا یکسان است. در ادامه طرز تهیه آبگوشت ساده خانگی خوشمزه...
طرز تهیه کمه جوش (ماست جوش) سبزواری در 30 دقیقه
کمه جوش یکی از غذاهای سنتی و ساده ایرانی است که در بسیاری از شهرها با اندکی تغییر در جزییات طبخ می شود. کمه نام نوعی ماست است که در خراسان شمالی، اسفراین و سبزوار تهیه می شود. اما اصالت آن به شهر سبزوار بر می شود. در واقع کمه نوعی ماست چکیده است که به جای...
طرز تهیه استیک هندوانه خوشمزه و لذیذ در 15 دقیقه
استیک هندوانه شاید در ابتدا عجبیب و غریب به نظر برسد. شاید هم با شنیدن نام استیک شما را به یاد غذاهای گوشتی و چرب بیندازد، اما جالب اینکه به شما بگوییم می توانید با چند برش هندوانه یک استیک خوشمزه درست کنید. استیک هندوانه غذای لذیذ برای افرادی است که رژیم...
طرز تهیه پیتزا گوشت و قارچ به سبک رستورانی با طعم عالی
پیتزای گوشت و قارچ یکی از آن انتخاب های همیشگی دوستداران فست فود است. طعم گرم و خوشمزه گوشت در کنار تازگی قارچ های آب دار، پنیر پیتزای خوشمزه و البته ادویه هایی که ترکیب آن ها می تواند مزه پیتزای شما را شبیه به پیتزاهای بیرون کند. موادی که در آموزش طرز...
این نوشیدنی های خنک تابستانی را به روش کافی شاپی تهیه کنید
نوشیدنی های تابستانی آن هم در اوج گرما لذت فوق العاده ای دارد. معمولاً طرز تهیه نوشیدنی های تابستانی با هم فرق دارد و شما برای آماده کردن انواع نوشیدنی سرد تابستانی می توانید از مواد اولیه و میوه های متفاوتی بهره ببرید.
طرز تهیه ماقوت یزدی، دسری با آب و بدون شیر
ماقوت یکی از انواع دسرهای خوشمزه و سنتی ایرانی است که اصالت آن متعلق به یزد می باشد، برای آنکه با طرز تهیه دسر ماقوت آشنا شوید، همراه ما در این بخش با ما باشید.
برای تقویت استخوان ها چه بخوریم؟
تقویت استخوان ها اهمیت زیادی دارد چرا که با افزایش سن احتمال بروز پوکی استخوان افزایش می یابد، موثرترین روش ها برای تقویت استخوان ها ورزش کردن و تغذیه سالم است.
ساخت صابون در خانه، معجزه ای برای سفیدی پوست
یکی از پرکاربردترین محصولات بهداشتی، که معمولا در هر خانه ای پیدا می گردد، صابون است. تنوع صابون در بازار بسیار زیاد است؛ بااین حال، اگر دوست دارید خودتان دست به کار شوید و صابون هایی با عطر و طرح سفارشی درست کنید، این مطلب را از دست ندهید!
حلوا سه آرد مجلسی؛ دسری شیرین و خوشمزه برای افطاری
درست کردن حلوای سه آرد مجلسی و برآمدن از پس آن برای خیلی ها نقطه خاتمه کدبانو بودن و آشپزی حرفه ای به شمار میرود. این حلوا بافت نرمی دارد و تهیه اصولی آن با قلق هایی همراه است.
فستیوالی ماتسوری ، فستیوال ملی و سنتی ژاپنی در کیوتو
یکی از بزرگترین و مجلل ترین شهرهای کشور ژاپن، شهر کیوتو است که در گذشته های دور به مدت هزاران سال مرکز سامورایی های قاره کهن (آسیا) بحساب می آمده است. این شهر از تاریخ یکم تا سی و یکم ماهِ جولای و پس از باز و بسته شدن شکوفه های درخت گیلاس میزبان برگزاری مراسم...
هویج پلو با زرشک، لذیذ و ساده
پلوهای مخلوط ایرانی یکی از پر طرفدارترین غذاهای اصیل ایرانی هستند که طرز تهیه ساده و خوشمزه ای دارند.
طرز تهیه بلال کبابی با چهار طعم متفاوت
خبرنگارانـ بلال یکی از خوشمزه ترین و خاطره انگیزترین خوراکی هایی است که از دوران کودکی تا بزرگ سالی طرفدار دارد و همه ما خاطرات خوشی را از کباب کردن و خوردن بلال در روز هایی خاص داریم. تقریبا همه با این روش سنتی کباب کردن بلال آشنا هستیم که آن را روی آتش...
خواص بادام هندی و مضرات مصرف آن (تور دهلی)
بادام هندی شور یا خام با رنگ و طعم خاصی که دارد یکی از مغز های پرطرفدار در آجیل است. با خوردن هر دانه بادام هندی می توانیم طعم شور و طبع گرم آن را در دهان احساس کنیم. این دانه مغذی با اینکه به نام بادام هندی شناخته می گردد، ولی در اصل محصولی از گیاهان بومی...
طرز تهیه کاپ کیک با تزیین خامه؛ ویژه ولنتاین
خبرنگارانـ کاپ کیک یا کیک فنجانی نوعی کیک تک نفره فانتزی است که در قالب های کاغذی مخصوص تهیه می شود و روی آن را با خامه و انواع میوه و شکلات تزیین می کنند. اولین بار شخصی به نام امیلیا سیمونز در سال 1796 این نوع کیک را در فنجان های کوچک سفالی پخت و دستور تهیه...
تور عمان: راهنمای قدم به قدم طرز تهیه مسقطی با شیر
اگر مسقطی با شیر را امتحان نموده باشید، حتما از دوستداران و طرفدارانش هستید. اگر هم امتحانش ننموده اید، یک مزه خوش و شیرین را ازدست داده اید؛ اما نگران نباشید. ما اینجاییم تا طرز تهیه مسقطی با شیر را با شما به اشتراک بگذاریم. مسقطی که در نقاط مختلف کشور...