آشنایی با خورشت بادمجان یکی از غذاهای سنتی ایرانی
به گزارش مجله وتورلد، خورشت بادمجان
در این مقاله از معرفی غذاهای ایرانی شما را با خورشت بادمجان و طرز تهیه آن آشنا خواهیم کرد. این خورشت یکی از غذاهای سنتی ایرانی می باشد که در بیشتر نقاط ایران به روشهای مختلفی طبخ میشود در ادامه با ما همراه باشید تا با این خورشت لذیذ و طرز تهیه آن آشنا شوید
شاید برای شما هم پیش آمده باشد که مسافر شهری بودید و ترجیح داده اید به جای کباب و جوجه همیشگی تنوعی به وعده غذایی خود داده و غذای محلی آن شهر را تجربه کنید.جالب است بدانید این غذاهای سنتی ایرانی بواسطه مواد اولیه ای که در هر استان وجود دارند شکل گرفته اند و بسته به وجود مواد اولیه غذای هر استان با استان دیگر فرق دارد.غذاهای سنتی در میان ایرانیان محبوبیت زیادی دارند. فرقی نمی کند در کجای کشورمان ساکن باشید، درهرحال لذت و طعم غذاهای سنتی منطقه ها دیگر می تواند شما را سر ذوق بیاورد و سفره هایتان را رنگین کند
خورشت بادمجان غذای محبوب همه کسانی است که عاشق انواع خورشت های ایرانی هستند. این غذا یه ترکیب شگفت انگیز از گوشت، بادمجان، گوجه و طعم دهنده های بی نظیره که خیلی راحت تهیه میگردد . اگه از طرفدارای خورش قیمه بادمجون و یا خورش کدو و بادمجون با مرغ باشید، حتما از این خورشت هم لذت می برید
مواد لازم برای تهیه خورشت بادمجان برای 8 نفر
- گوشت گوسفند یا مرغ، نیم کیلوگرم
- بادمجان قلمی، 8 عدد
- پیاز میانه، یک عدد
- نمک، به مقدارٔ دلخواه
- زردچوبه، به مقدارٔ دلخواه
- روغن، نصف بیشتر یک پیمانه
- گوجه فرنگی میانه، چهار عدد
- آبغوره، یک قاشق غذاخوری
- سیر،چند حبه کوچک
طرز تهیه خورشت بادمجان
بادمجان ها را سرخ می کنیم. پیاز را جداگانه در قابلمه خرد نموده، آن را کمی تفت می دهیم. گوشت خام را به پیاز می افزاییم و با هم آن را خوب تفت می دهیم. نمک و زردچوبه را به آن می افزاییم. چهار پیمانه آب را نیز به آن می افزاییم و در قابلمه را می بندیم. پس از آن که آب جوش آمد شعلهٔ اجاق گاز را کم می کنیم. مرحلهٔ پخت از زمانی که در قابلمه را می گذاریم تقریباً دو ساعت و نیم به درازا می کشد. پس از دو ساعت و نیم گوشت باید کاملاً پخته شده باشد و فقط تقریباً به مقدار دو پیمانه آب در قابلمه مانده باشد. گوجه فرنگی ها را نیز جداگانه سرخ می کنیم و همراه بادمجان ها آبغوره را نیز به قابلمهٔ گوشت می افزاییم. اگر احساس کردیم آب کم است یک استکان آب به آن می افزاییم. سپس در قابلمه را دوباره بسته و می گذاریم تا نیم ساعت تا 45 دقیقه پخته گردد. پس از این مدت زمان خورش بادمجان آماده است.
- محبوب ترین غذاهای ایرانی نزد گردشگران خارجی کدام اند ؟
- با دسر سنتی چنگمال کرمان بیشتر آشنا شوید
- فسنجان یزدی یا متنجینه از غذاهای سنتی شهر یزد
- خورش ملاقورمه از قدیمی ترین غذاهای محلی مازندران
- طرز تهیه بز قورمه ، غذای اصیل کرمانی
- حلیم بادمجان ، یکی از غذاهای سنتی و قدیمی ایرانی