طرز تهیه وافل کدوحلوایی برای صبحانه

به گزارش مجله وتورلد، هیچ چیزی مثل بوی وافل تازه صبح شما را زیبا نمی کند. اگر فصل زمستان است و کدوحلوایی در دسترس، وافل کدوحلوایی را امتحان کنید. با این کار بچه ها و بزرگترها عاشق کدوحلوایی می شوند و از ارزش های بالای غذایی آن بهره مند می برند.

طرز تهیه وافل کدوحلوایی برای صبحانه
  • مواد لازم برای تهیه وافل کدوحلوایی

آرد شیرینی پزی یک پیمانه

بیکینگ پودر یک قاشق چای خوری

جوش شیرین نصف قاشق چای خوری

نمک یک چهارم قاشق چای خوری

پودر دارچین سه چهارم قاشق چای خوری

پودر زنجبیل نصف قاشق چای خوری

پودر جوزهندی یک هشتم قاشق چای خوری

روغن مایع(کانولا) دو قاشق چای خوری

ملاس یا شیره انگور یک قاشق غذاخوری

پوره کدو حلوایی یک چهارم پیمانه

خامه ترش یک پیمانه

تخم مرغ یک عدد بزرگ

شکر(کم کالری) دو قاشق غذاخوری

عسل یک و نیم پیمانه

  • طرز تهیه وافل کدوحلوایی

مرحله اول

دستگاه وافل ساز را روشن کنید و کمی روغن (ترجیحا گیاهی) روی آن اسپری کنید.

حالا یک کاسه بزرگ بردارید و مواد اولیه خشک(آرد، بیکینگ پودر، جوش شیرین، نمک، پودر دارچین، پودر زنجبیل و جوزهندی) را با قاشق مخلوط کنید.

مرحله دوم

یک کاسه متوسط بردارید و روغن، شیره انگور، پوره کدوحلوایی و خامه ترش را مخلوط کنید و کنار بگذارید.

مرحله سوم

تخم مرغ و شکر را با ویسک هم بزنید تا مخلوط شوند. مخلوط خامه ترش را به آن اضافه کنید و با ویسک بزنید سپس آن ها را به مواد خشک اضافه کنید و فقط در حدی هم بزنید که مخلوط شوند.

حالا خمیر را داخل دستگاه وافل ساز گرم بریزید تا برای مدت پنج دقیقه بپزد. وقتی وافل آماده شد می توانید آن را با عسل سرو کنید.

چند نکته

  • اگر به ملاس دسترسی ندارید و طعم شیره انگور را نمی پسندید، می توانید آن را با ترکیب نصف قاشق غذاخوری شکر قهوه ای به علاوه نصف قاشق غذاخوری عسل جایگزین کنید. هرچند که طعم این میزان شیره انگور در نهایت احساس نخواهد شد.
  • برای درست کردن یک پیمانه خامه ترش در منزل می توانید یک پیمانه شیر را با یک قاشق غذاخوری سرکه یا آب لیمو مخلوط کنید و آن را به مدت یک ساعت در جایی با دمای متوسط قرار دهید تا عمل کند. در نهایت اگر به هیچ کدام از این مواد دسترسی ندارید یک لیوان ماست پرچرب را جایگزین کنید.
  • دقت کنید که لایه ضخیمی از خمیر را داخل دستگاه نریزید چون موقع پخت سرریز می نماید و تمیز کردن دستگاه سخت است.
  • برای اینکه کنترل ریختن خمیر داخل دستگاه راحت تر باشد می توانید مواد را داخل پارچ یا پیمانه بریزید.
منبع: کتاب کاله
انتشار: 3 دی 1398 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: vetworld.ir شناسه مطلب: 600

به "طرز تهیه وافل کدوحلوایی برای صبحانه" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه وافل کدوحلوایی برای صبحانه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید