هویج پلو با زرشک، لذیذ و ساده
به گزارش مجله وتورلد، پلوهای مخلوط ایرانی یکی از پر طرفدارترین غذاهای اصیل ایرانی هستند که طرز تهیه ساده و خوشمزه ای دارند.
https://deltapayamvideo.arvanvod.ir/Ag5mQ7V9bL/JbYzNg6OeW/h-360-800k.mp4
هویج پلو با زرشک
هویج پلو با زرشک یکی از غذاهای ایرانی اصیل و خوشمزه است که طرز تهیه راحتی دارد. شما می توانید این پلو مخلوط را هم در مهمانی های خود و هم برای یک شام یا ناهار خوشمزه در خانه تهیه کنید. موادی که در تهیه این غذا به کار می رود ساده است و تقریبا همواره در خانه های ما یافت می گردد. با مجله اینترنتی دلتا همراه باشید تا طرز تهیه هویج پلو با زرشک را یاد بگیرید.
مواد لازم
- گوشت چرخ نموده 250 گرم
- زعفران آب شده 3 قاشق غذاخوری
- روغن 3 قاشق غذاخوری
- پیاز نگینی خرد شده 1 عدد میانه
- نمک، فلفل، زردچوبه و دارچین 1 قاشق مرباخوری
- رب 1 قاشق غذاخوری
- هویج رنده شده 2 عدد بزرگ
- زرشک 150 گرم
- شکر 2 تا 3 قاشق غذاخوری
- برنج آبکش شده 2 پیمانه
پیشنهاد مطالعه: برای تماشا ویدیوهای بیشتر از آشپزی پاستا خامه ای با سینه مرغ گریل شده + ویدیو را ببینید.
منبع: پیام دلتا
انتشار: 13 دی 1401
بروزرسانی: 13 دی 1401
گردآورنده: vetworld.ir
شناسه مطلب: 2217
به "هویج پلو با زرشک، لذیذ و ساده" امتیاز دهید
دیدگاه های مرتبط با "هویج پلو با زرشک، لذیذ و ساده"
* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید