طرز تهیه یک غذای آلمانی ساده و خوشمزه (پای بروکلی)

به گزارش مجله دامپزشکی، اگر به غذاهای جدید و طعم های متفاوت علاقه دارید حتما این غذا را امتحان کنید…

طرز تهیه یک غذای آلمانی ساده و خوشمزه (پای بروکلی)

با تور آلمان از دیدنی ترین کشور اروپایی بازدید کنید و از شهرهای برلین، هانوفرو، فرانکفورت و مونیخ دیدن کنید.

طرز تهیه پای بروکلی

مواد لازم:

کلم بروکلی: 600 گرم

پیاز: 500 گرم

سیر: نصف حبه

کره : 40 گرم

نمک: نصف قاشق چایخوری

فلفل: به مقدار لازم

تخم مرغ: 4 عدد

خامه:یک چهارم لیتر

بادام: 40 گرم

جوز هندی: اندکی

طرز تهیه:

پیاز خرد شده و سیر رنده شده را به مدت 5 دقیقه در روغن تفت می دهیم تا به رنگ طلایی در آید. کلم بروکلی خرد شده و نمک و فلفل را اضافه می کنیم و می گذاریم تا 5 دقیقه روی حرارت کم بپزد. تخم مرغها را با خامه مخلوط نموده و جوز هندی و اندکی نمک به آن می افزاییم و آن را به بقیه مواد اضافه می کنیم و در طبقه وسط فر با حرارت 200 درجه سانتی گراد به مدت 30 دقیقه می گذاریم تا بپزد.

نوش جان…

نوشته شده توسط گروه 7گنج

منبع: هفت گنج
انتشار: 16 خرداد 1399 بروزرسانی: 16 خرداد 1399 گردآورنده: vetworld.ir شناسه مطلب: 968

به "طرز تهیه یک غذای آلمانی ساده و خوشمزه (پای بروکلی)" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه یک غذای آلمانی ساده و خوشمزه (پای بروکلی)"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید