طرز تهیه کیک شربتی هویج و لیمو

به گزارش مجله وتورلد، کیک شربتی، یک عصرانه یا میان وعده خوشمزه و مغذی است که طعم دوست داشتنی آن از شربتی حاوی عطر لیمو که بر روی آن ریخته می گردد، گرفته شده است. در این مطلب با طرز تهیه کیک شربتی هویج و لیمو آَشنا خواهید شد. با ما همراه باشید.

طرز تهیه کیک شربتی هویج و لیمو

انواع گسترده ای از چاشنی ها را می توان برای خلق طعمی فوق العاده به مخلوط کیک افزود. وانیل بهترین ماده ای است که به کیک اضافه می گردد، اما باید دقت داشت از نوع اسانس یا نوع شکری آن مصرف گردد. شما می توانید غلاف وانیل را به مدت چند هفته در ظرف شکر دانه ریز قرار دهید تا شکر، عطر و مزه وانیل را به خود بگیرد. افزودن رنده پوست مرکبات مانند پرتقال و یا برش های لیمو ترش به کیک، مزه خوبی ایجاد می نماید که بسیار وسوسه انگیز بوده و به سختی می توانید از خوردن آن اجتناب کنید.

کیک شربتی، یکی از انواع کیک ها است که می توان در آن از هویج و لیمو استفاده کرد و از خواص بی نظیر اینگونه میوه ها برخوردار شد. لیمو ترش حاوی اسانسی است که برای روح و ذهن بسیار مفید است. این میوه دلپذیر گنجینه ای از خواص درمانی و غذایی است که بسیاری از بیماری ها را از ما دور می نماید. لیمو‬ ترش از بروز انواع ‫سرطان‬ در بدن جلوگیری می نماید و یک عدد لیموی 100 گرمی حاوی 29 کیلو ‫ کالری‬ انرژی است. خواص اسیدی این میوه باعث شده که به عنوان یک ضد عفونی کننده قوی عمل کند، افزودن چند قطره آبلیمو به آب، آن را کاملا استرلیزه نموده و میکرب های موجود در آب را از بین می برد. لیمو ترش یک ماده تقویت کننده است که باعث افزایش سلامتی، طراوت، شادابی، جوانی و نیروی حیات می گردد. برای آشنایی بیشتر با خواص لیمو ترش، مقاله زیر را دنبال کنید:‬‬

بیشتر بخوانید: خواص لیمو ترش - جلوگیری از چین و چروک پوست با لیموترش

هویج، منبع بتاکاروتن است که در بدن تبدیل به ویتامین A می گردد. بتا کاروتن، دارای خاصیت آنتی اکسیدانی است و بیماری های ناشی از پیری را کاهش می دهد. ویتامین A برای تقویت سیستم ایمنی، محافظت از پوست، ریه، لوله گوارشی و همچنین در رشد سلول ها و فراوری مثل حائز اهمیت است. برای آشنایی با خواص هویج به مقاله زیر مراجعه کنید:

بیشتر بخوانید: با خواص هویج آشنا شوید

طرز تهیه شربت برای کیک شربتی

مواد لازم برای تهیه شربت
لیمو1 عدد
آب3 پیمانه
شکر2 پیمانه

دستور تهیه:

  1. شکر و آب را در یک قابلمه ریخته و روى حرارت ملایم قرار دهید تا شکر حل گردد.
  2. مخلوط آب و شکر را به مدت پانزده دقیقه بجوشانید.
  3. لیمو را به صورت ورقه ای خرد نموده و داخل شربت بریزید.
  4. سپس شربت را از روى حرارت بردارید و فرصت دهید تا ولرم گردد.

طرز تهیه کیک شربتی هویج و لیمو

مواد لازم برای تهیه کیک شربتی هویج و لیمو
آرد1 پیمانه
شکر1 پیمانه
ماست1 پیمانه
تخم مرغ3 عدد
آرد سمولینا1 پیمانه
روغن مایع1/4 پیمانه
هویج متوسط1 عدد
بکینگ پودر2 قاشق چایخوری
وانیل شکری1 قاشق مرباخوری
رنده پوست پرتقال2 قاشق سوپخوری

دستور تهیه:

  1. فر را روى حرارت 180 درجه سانتى گراد گرم کنید.
  2. قالب مورد نظر برای کیک را با کره چرب نموده و کمی آرد روی آن بپاشید.
  3. تخم مرغ ها را در ظرفی با دیواره بلند شکسته، شکر و وانیل شکرى را به آن اضافه کنید و با همزن برقى بزنید تا کرم رنگ شده وحجم آن دو برابر گردد.
  4. ماست و سپس روغن مایع را به ترتیب به مواد اضافه نموده و هم بزنید.
  5. پوست پرتقال را رنده نموده و به مواد اضافه کنید.
  6. هویج را رنده نموده و به مواد اضافه کنید.
  7. آرد را با بیکینگ پودر مخلوط نموده و الک کنید، سپس به همراه آرد سمولینا به مواد اضافه نموده و با لیسک به حالت دورانى مخلوط کنید.
  8. مواد را داخل قالب ریخته و به مدت 45-40 دقیقه در فرى که از قبل با دمای 170 درجه سانتى گراد گرم شده قرار دهید.
  9. براى اینکه مطمئن شوید کیک پخته، با یک چنگال امتحان کنید، اگر کیک به آن نچسبید و تمیز بیرون آمد، کیک آماده است.
  10. پس از پختن کیک، آن را از فر خارج نموده و بلافاصله بر روی آن با یک سیخ یا خلال چوبی چند سوراخ ایجاد کنید.
  11. شربت ولرم را روى سطح کیک بریزید و فرصت دهید تا شربت جذب کیک گردد.
  12. پس از اینکه کیک در قالب سرد شد، آن را بیرون آورده، برش زده و با پودر پسته یا نارگیل تزیین کنید.

گروه آشپزی خبرنگاران

منبع: setare.com
انتشار: 18 بهمن 1399 بروزرسانی: 18 بهمن 1399 گردآورنده: vetworld.ir شناسه مطلب: 1455

به "طرز تهیه کیک شربتی هویج و لیمو" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه کیک شربتی هویج و لیمو"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید