طرز تهیه ماشله؛ اگر هوس یک غذای محلی نموده اید

به گزارش مجله وتورلد، اگر هوس یک غذای محلی نموده اید، ماشله برترین گزینه است؛ پس دست به کار شوید و یک وعده امروزتان را به غذای محلی ایرانی اختصاص دهید.

طرز تهیه ماشله؛ اگر هوس یک غذای محلی نموده اید

مواد لازم:

  • برنج نیم دانه یا شکسته: 1 پیمانه
  • سیرخرد شده: 5 حبه بزرگ
  • پیاز خرد شده: 1 عدد
  • ماش: 3 پیمانه
  • روغن: به اندازه کافی
  • نمک، فلفل و زرد چوبه: به مقدار لازم

طرز تهیه و دستور پخت:

1. ابتدا ماش را بشویید و یکی دو ساعت در آب خیس کنید. سپس ماش را با دو برابر آب داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت میانه قرار دهید تا به جوش بیاید.

2. بعد از به جوش آمدن ماش ها، حرارت را کم کنید و در ظرف را ببیندید و بگذارید تا ماش ها کاملا بپزد.

3. بعد از یک ساعت و نیم، پخت کامل ماش ها، اگر دوست داشتید می توانید پوسته های روی آن را از داخل قابلمه خارج کنید تا ماشله یکدست تر گردد.

4. برنج را هم بشویید و بعد از پخته شدن ماش ، آن را اضافه کنید و بگذارید برنج هم آنقدر بپزد تا از هم وا برود.

5. بعد از شفته شدن برنج مدام آن را هم بزنید تا ماش و برنج کاملا یکدست و غلیظ شوند.

6. پیاز و سیر خرد شده را در اندازهی روغن سرخ کنید تا طلایی شوند. کمی به آن نمک ، فلفل و زردچوبه بزنید و داخل شله آماده شده بریزید. بعد از کمی مخلوط کردن پیاز داغ و سیر داغ داخل شله، حرارت را خاموش کنید و در ظرف مورد نظر بکشید.

منبع: ایرنا زندگی
انتشار: 17 مهر 1400 بروزرسانی: 17 مهر 1400 گردآورنده: vetworld.ir شناسه مطلب: 1850

به "طرز تهیه ماشله؛ اگر هوس یک غذای محلی نموده اید" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه ماشله؛ اگر هوس یک غذای محلی نموده اید"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید