طرز تهیه 3 مدل آش آبغوره خوشمزه و مفید

به گزارش مجله دامپزشکی، آش آبغوره یکی از غذاهای محلی است که در شهرهای مختلف به روش های متفاوتی پخته می شود. با ما همراه باشید تا شما را با طرز تهیه این آش خوشمزه آشنا کنیم.

طرز تهیه 3 مدل آش آبغوره خوشمزه و مفید

روش پخت آش آبغوره

طرز تهیه آش آبغوره موضوع مورد بحث ماست. آش آبغوره برای کبد چرب مفید بوده و مصرف آن در طب سنتی توصیه شده است. این آش به عنوان غذای اصلی استفاده می شود. این غذا از چهار گروه غذایی شامل سبزیجات، میوه ها، حبوبات و غلات تشکیل شده است.

طرز تهیه آش آبغوره برای کبد چرب

طرز تهیه آش آبغوره یزدی

مواد لازم برای تهیه آش آبغوره یزدی:

  • لوبیا چشم بلبلی 200 گرم
  • بلغور گندم و جو 70 گرم
  • برنج 50 گرم
  • سبزی (تره و جعفری) 500 گرم
  • پیازداغ 2 قاشق سوپخوری
  • رب گوجه فرنگی 1 قاشق سوپخوری
  • نعناع داغ مقداری
  • نمک، فلفل و زردچوبه مقداری
  • آبغوره 200 میلی لیتر

روش تهیه آش آبغوره یزدی:

لوبیا را 12 ساعت بخیسانید. سپس آب آن را تعویض کنید و با مقداری نمک و آب روی حرارت قرار دهید تا نیم پخت شود. در این هنگام بلغور گندم، بلغور جو و برنج را نیز که حدود 2 ساعت خیسانده اید، به لوبیا بیفزایید و شعله را بسیار ملایم کنید.

پس از چند جوش سبزی شسته و خرد شده را نیز به همراه پیاز داغ بیافزایید. در این مرحله از طرز تهیه آش آبغوره یزدی منتظر بمانید تا حبوبات و غلات پخته و لعابدار شود.

سپس رب گوجه فرنگی را به همراه کمی روغن تفت دهید و با نعناع داغ به آش اضافه کنید. 10 دقیقه بعد نمک و فلفل آش را اندازه کرده و آبغوره را بیفزایید. پس از آنکه آش کاملا لعابدار شد، شعله را خاموش کنید.

نکات مهم برای تهیه آش آبغوره یزدی

در این آش می توانید از کوفته ریزه هایی که با گوشت چرخکرده آماده کرده اید استفاده کنید.

در صورتی که از آبغوره تازه استفاده می کنید، 200 میلی لیتر و اگر آبغوره شما مانده است و مقدار اسیدیته آن بیشتر شده است، مقدار آن را بنا به ذائقه خود نصف نمایید.

زردچوبه ذکر شده در مواد لازم را با پیازداغ تفت دهید و سپس به آش بیفزایید. در صورت تمایل به ادویه ها در غذا می توانید یک قاشق چایخوری ادویه کاری نیز به آش اضافه کنید.

طرز تهیه آش آبغوره برای لاغری

طرز تهیه آش آبغوره شیرازی

مواد لازم برای تهیه آش آبغوره شیرازی:

  • برنج حدوداً 250 گرم
  • لپه حدوداً 100 گرم
  • نعنا خشک حدوداً 2 قاشق غذا خوری سر پر
  • گوشت قرمز به میزان دلخواه
  • آبغوره حدوداً یک لیوان
  • نمک ، فلفل و زرچوبه به میزان لازم

روش تهیه آش آبغوره شیرازی:

ابتدا گوشت را با مقداری نمک و زرچوبه می پزیم تا خوب نرم شود؛ البته بدون گوشت هم خوشمزه است و اگر وقت ندارید که گوشت را بپزید می توانید این مرحله را فاکتور بگیرید.

سپس گوشت را از آبگوشت جدا کرده و ریش ریش می کنیم. برنج را به همراه لپه و آب در ظرف بزرگی ریخته و اجازه می دهیم لپه پخته شده و برنج شفته شود. در این مرحله از طرز تهیه آش آبغوره شیرازی گوشت ریش ریش را به برنج اضافه کرده و اگر از آب گوشت هم باقی مانده باشد به مواد اضافه می کنیم.

حالا وقت اضافه کردن نمک و فلفل البته از نوع قرمز است. در یک ظرف دیگر نعنا داغ درست کرده و به مواد آش اضافه کنید. آبغوره را هم بسته به ذائقه خانواده و طعم آبغوره اضافه کنید.

حرارت را ملایم کرده و اجازه بدید آش جا بیافتد. در این فاصله یک پیاز داغ طلایی برای تزئین آماده کنید.

چگونه آش آبغوره درست کنیم ؟

طرز تهیه آش آبغوره همدان

مواد لازم برای تهیه آش آبغوره همدان:

  • بلغور (از شب قبل) خیس خورده 1 لیوان
  • برنج خیس خورده نصف لیوان
  • لپه خیس خورده نصف لیوان
  • گوجه فرنگی 5-6 عدد پوست کنده و خرد شده
  • پیاز خرد شده 1 عدد
  • سیر 5-6 حبه خرد شده
  • گوشت چرخ شده و سرخ شده با 1 عدد پیاز رنده شده 250 گرم
  • آب 8 لیوان
  • سبزی آشی نیم کیلو
  • آبغوره نصف لیوان (بستگی به ذائقهٔ خودتون داره)
  • رب گوجه فرنگی 1 ق غ پر
  • نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم

طرز تهیه آش آبغوره همدان:

بلغور و برنج و لپه را با آب می گذاریم تا بپزد وقتی خوب پخته شد گوشت و پیاز سرخ شده را اضافه می کنیم و بعد از 10 دقیقه رب گوجه پیاز خام و سیر را اضافه می کنیم.

در این مرحله از طرز تهیه آش آبغوره همدان دوباره پس از 10 دقیقه سبزی آش و گوجه فرنگی و بلغور را اضافه می کنیم وقتی گوجه و سبزی پخت آش آماده است. می توان آن را با آبغوره صرف کرد.

منبع: مجله دلگرم
انتشار: 30 مهر 1399 بروزرسانی: 30 مهر 1399 گردآورنده: vetworld.ir شناسه مطلب: 1238

به "طرز تهیه 3 مدل آش آبغوره خوشمزه و مفید" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه 3 مدل آش آبغوره خوشمزه و مفید"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید