طرز تهیه رولت کدو حلوایی؛ شیرینی خوشمزه پاییزی با فیلینگ کرم چیز!
به گزارش مجله وتورلد، رولت یکی از شیرینی های خیلی محبوب و مجذوب کننده مخصوصا برای ایرانی هاست که اگه قرار باشه شیرینی بخرن بیشتر اوقات حتما رولت یکی از اصلی ترین انتخاب هاشون برای خرید شیرینی هست! حالا تصور کنید خودتون بتونید در منزل هر نوع رولتی رو دوست دارید درست کنید و دیگه نیازی نباشه به قنادی ها برید! ما امروز در خبرنگاران به همین علت آموزش یک رولت متفاوت و خوشمزه مناسب با حال و هوای پاییز رو براتون مهیا کردیم. این رولت خیلی راحت تهیه میشه مواد زیادی نیاز نداره و ریسک خراب شدنش هم خیلی کم هست و اگر مبتدی باشید به سادگی میتونید این رولت رو به برترین شکل و به راحتی در منزل تهیه کنید. رولتی که امروز آموزش می بینید رولت کدو حلوایی هست! رولتی بسیار خوشمزه و خوش طعم! اگر کیک کدو حلوایی رو امتحان نموده باشید میدونید که برخلاف تصور این کیک چقدر خوشمزه است و به همان نسبت رولت کدو حلوایی هم بسیار خوشمزه و خوش طعم میشه! کافیه یکبار امتحانش کنید!
در مجله خبرنگاران بلاگ با طرز تهیه رولت کدو حلوایی همراه شوید.
تخم مرغ | سه عدد |
آرد سفید | یک پیمانه |
شکر | یک پیمانه |
پوره کدو حلوایی | سه چهارم پیمانه |
بکینگ پودر | یک قاشق چایخوری |
وانیل | نصف قاشق چایخوری |
جوش شیرین | نصف قاشق چایخوری |
نمک | یک چهارم قاشق چایخوری |
دارچین | نصف قاشق چایخوری |
زنجبیل یا میخک | یک چهارم قاشق چایخوری |
پودر هل | یک چهارم قاشق چایخوری |
پودر قند یا شکر | یک چهارم پیمانه |
پنیر ماسکارپونه یا خامه ای | 200گرم |
کره | 70 گرم |
پودر قند | حدودا نصف پیمانه |
وانیل یا دارچین | نصف قاشق چایخوری |
1- در ابتدا فر را با دمای 180درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم گردد.
در ظرف مناسبی تخم مرغ ها را بشکنید و وانیل را به تخم مرغ ها اضافه کنید.
2- سپس شکر را بریزید. با همزن برقی آغاز کنید به همزدن و حدود یک دقیقه هم بزنید تا شکر و تخم مرغ کاملا مخلوط شوند.
تخم مرغ حجیم شده و مخلوط حالتی کرم رنگ و کشدار به خود بگیرد.
3- درمرحله بعدی پوره کدو حلوایی رو به مخلوط تخم مرغ و شکر اضافه کنید و مجدداً هم بزنید.
در ظرف دیگری آرد رو بریزید.
4- بکینگ پودر رو به آرد اضافه کنید و جوش شیرین و نمک رو نیز بریزید.
5- بعد ادویه ها شامل هل و دارچین و زنجبیل یا میخک رو اضافه کنید.
مواد را با همزن دستی یا قاشق مخلوط کنید.
6- در مرحله بعدی و بعد از مخلوط کردن مواد خشک، حالا مخلوط آرد رو روی مواد تخم مرغی الک کنید و سپس با لیسک آرد را با مخلوط تخم مرغ هم بزنید تا یکدست گردد.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه پودینگ کدو حلوایی
بعد از آماده شدن مواد رولت، سینی فر را آماده کنید.
7- داخل سینی فر با سایز 30*40 کاغذ روغنی بیندازید تا کامل کف سینی با کاغذ روغنی پوشش داده گردد.
روی کاغذ رو با مقداری روغن و از طریق فرچه یا براش چرب کنید تا تمام سطح کاغذ روغنی به روغن آغشته و چرب گردد.
8- حالا مواد آماده شده کیک را داخل سینی و روی کاغذ روغنی چرب شده بریزید و از طریق پالت یا لیسک مواد را در تمام سطح سینی به یک مقدار پخش کنید و سطح آن را کاملاً صاف کنید.
دوبار سینی را روی سطح کار بکوبید و ضربه بزنید تا اگر حباب هوا در آن است خارج گردد.
9- حالا سینی را داخل فری که از قبل گرم شده قرار دهید. دمای فر رو روی 200 درجه سانتیگراد تنظیم کنید و بین ده تا دوازده دقیقه زمان بدهید تا رولت بپزد.
بعد از ده دقیقه اگر کیک کامل پف نموده بود، درب فر را باز کنید و با سیخ چوبی از پخت کیک اطمینان حاصل کنید اگر چیزی به سیخ نچسبید رولت آماده است.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه انواع رولت
دقت کنید که نباید زیاد کیک در فر بماند درغیراین صورت خشک می گردد و دیگر قابلیت رول کردن رو ندارد.
10- فر رو خاموش کنید و سینی رولت رو از فر خارج کنید.
یک پارچه یا کاغذ روغنی به مقدار سینی رولت پهن کنید. روی آن پودر قند را یا نشاسته ذرت بپاشید.
11- سپس بعد از اینکه کمی کیک از داغی افتاد و سرد شد، رولت را روی کاغذ یا پارچه برگردانید.
حالا کاغذ روغنی چسبیده به رولت رو به آرامی و با دقت جدا کنید.
َ12- وقتی به طور کامل کاغذ روغنی جدا شد نوبت به رول کردن کیک می رسد.
از لبه کاغذ روغنی که زیر کیک پهن کردید آغاز کنید به رول کردن.
با همان کاغذ روغنی خمیر را رول کنید و به شکل لوله در بیاورید تا زمانی که کامل رول گردد.
13- حالا کیک رول شده یا در واقع همان رولت را کنار بگذارید تا به همان شکل حالت بگیرد.
در این فاصله کرم بین رولت رو آماده کنید که بهتره از کرم چیز یا کرم پنیری بهره ببرید. در صورت عدم تمایل یا عدم دسترسی به پنیر میتونید از خامه شیرین شده بهره ببرید.
14- برای تهیه کرم چیز یا کرم پنیری برای این رولت، پنیر خامه ای رو داخل ظرف مناسبی بریزید.
کره را به پنیر خامه ای اضافه کنید و سپس پودر قند را بریزید.
15- با همزن برقی هم بزنید تا کاملا یکدست گردد و حالت کرمی و لطیفی حاصل گردد.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه خورشت کدو حلوایی
اگر حس کردید شیرینی کرم و مقدار پودر قند کم است میتونید مقداری پودر قند اضافه کنید.
درپایان پودر دارچین یا وانیل رو اضافه کنید و مجدد هم بزنید تا کاملا مواد با هم مخلوط شوند و به غلظتی شبیه به تصویر زیر برسید.
16- حالا با آماده شدن کرم چیز میتونید رولت رو آماده کنید.
کیک رول شده رو به آرامی باز کنید و کرم رو روی کیک منتقل کنید.
با لیسک یا پالت مخصوص کرم را در تمام سطح کیک پخش کنید. بهتره یک سانت از لبه ها فاصله بدید تا کرم به بیرون نریزد.
17- حالا بعد از صاف کردن کرم چیز دارچینی، مجدداً آغاز کنید به رول کردن کیک و کیک را کامل رول کنید.
و سپس با سلفون یا همان کاغذ روغنی بپوشانید و رولت را برای حداقل پنج ساعت در یخچال قرار دهید تا رولت و کرم میانی کاملا حالت بگیرد و رولت برای برش دادن آماده گردد.
18- بعد از حداقل پنج ساعت و ترجیحا یک شب استراحت رولت در یخچال، رولت رو از یخچال خارج کنید. سلفون یا کاغذ روغنی رو باز کنید.
رولت رو خارج کنید و روی آن پودر قند بپاشید. حالا این رولت خوش عطر و طعم برای برش دادن کاملا آماده شده و میتونید به هرشکلی که مایلید روی رولت رو تزیین کنید.
لبه های انتهایی رولت رو برش بدید تا ظاهر رولت و برش های رولت جذابیت خودش رو نشون بده!
رولتی خوش طعم و خوش بافت با عطر خوش و کرم میانی لذیذش مطمئنا رضایت شما رو جلب خواهد نمود. بنابراین زمانی که از خودتون سوال کردین با کدو حلوایی چی درست کنم؟ این رولت خوشمزه را درست کنید.
نکات تهیه رولت کدو حلوایی:
- برای تهیه پوره کدو حلوایی کافیست کدو حلوایی را خرد کنید و آن را در قابلمه ای بریزید. نصف تا یک پیمانه آب به آن اضافه کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا زمانی که کدو حلوایی ها کاملا نرم شوند. سپس در بلندر یا غذاساز بریزید و کاملا کدو حلوایی پخته را پوره کنید و سه چهارم پیمانه از آن را برای رولت بهره ببرید.
- ادویه مخصوص کدو حلوایی را از عطاری ها میتونید تهیه کنید. ولی به طور جداگانه در دستور تهیه این رولت توضیح داده شده.
- در تهیه و پخت این رولت از هیچ نوع روغن یا کره ای استفاده نمی گردد.
- جهت اطمینان خاطر از نچسبیدن کیک به کاغذ روغنی حتما کاغذ رو با کمی روغن چرب کنید و بعد مواد کیک رو داخل سینی و روی کاغذ بریزید.
- برای رول کردن کیک بعد از پخته شدن، میتونید به جای اینکه کیک رو روی کاغذ یا پارچه برگردانید، به همان صورت و با همان کاغذ روغنی کیک رو رول کنید. فقط باید اجازه بدید کیک از داغی و حرارت بی افتد در غیر این صورت موقع رول کردن عرق میکند و لایه های رول شده به هم و با روی کاغذ روغنی می چسبد. روی کیک رو موقع رول کردن مقداری پودر شکر الک کنید.
- دقت کنید که در تهیه رولت دمای فر و مدت زمان پخت بسیار حائز اهمیت است. اگر دمای فر زیاد باشه و مدت پخت طولانی باشه، اطراف کیک زود خشک می شه و میسوزه! رولت چون داخل سینی و با قطر کم پخته میشه نیازی به مدت زمان پخت طولانی نداره و زمان ده تا نهایت پانزده دقیقه با توجه به دمای فر براش کافیه! حتما بعد از ده دقیقه و زمانی که کیک پف کرد درب فر رو باز کنید و پخت کیک رو چک کنید. سطح روی کیک باید لطیف باشه.
- این کیک چون کدو حلوایی داره ممکنه کمی بافت مرطوب تری داشته باشه.
- کیک رو بعد از پخت اجازه بدید از داغی و حرارت بی افتد و سطح آن سرد گردد.
- انتخاب کرم چیز برای فیلینگ این رولت بسیار مناسبه و طعم خیلی خوبی به رولت میده، اما میتونید خامه شیرین شده قنادی رو جایگزین این کرم کنید.
- برای برش دادن رولت شکیبا باشید و اجازه بدید رولت بعد از فیلینگ در یخچال چند ساعتی استراحت کنه تا برای برش دادن و سرو آماده بشه.
امیدوارم از طرز تهیه رولت کدو حلوایی خوشتان آمده باشد. برای مشاهده دستورات آشپزی دیگر به مجله ما سری بزنید.
منبع: اُکالا