اگر این کارها را انجام دهید، دیگر از مرگ نمی ترسید

به گزارش مجله وتورلد، همانطور که شاید حدس زده باشید علل ترس از مرگ، مثل خود مردن، مبهم و گسترده است و هرکس برای خود دلیلی دارد.

اگر این کارها را انجام دهید، دیگر از مرگ نمی ترسید

ترس از مرگ می تواند خود را به شکل های مختلف مانند اضطراب بیماری، اختلالات اضطرابی، افسردگی و غیره خود را نشان دهد. در این مطلب از مجله اینترنتی خبرنگاران به دلایل ترس از مردن می پردازیم.

دلایل ترس از مردن

ترس از مرگ به طور طبیعی در ذات همه انسان ها وجود دارد. انسان از بدو تولد در پی نور، روشنایی و امید است و مرگ دقیقا بر عکس تمام این موارد است، پس ترسیدن و دوری جستن از مرگ کاملا نرمال است.

رفتار و کارنامه در زندگی

خیلی از شما، در واقع به دلیل عدم رضایت از خودتان در زندگی، از مرگ می ترسید. فکر می کنید که تا این سن، بد بودید و هیچ کاری برای جهان و برای دیگران ننموده اید. شاید دلیل اصلی ترس شما از مرگ، اعمال و رفتاری باشد که تا به امروز انجام داده اید.

لذت نبردن از زندگی از دلایل ترس از مردن

خیلی ها برای زندگی حرص می خورند. نگران هستند که هنوز از جهان و از امکانات استفاده ننموده و هنوز همه لذت ها را تجربه ننموده اند. وقتی به خود می نگرند دیگر زمانی برای برآورده شدن آرزوهایشان باقی نمانده است. این افکار به صورت هوشیار و ناهوشیار فکر شما را می تواند مشغول نموده و سبب ترس از نیستی یا مرگ در شما شود.

ترس از زندگی پس از مرگ

اگر به زندگی پس از مرگ باور دارید و از مرگ می ترسید، به این دلیل است که فکر می کنید زندگی بعدی شما بدتر و تلخ تر از زندگی حال حاضر شماست. پس باید ملزومات زندگی بعدی را انجام دهید. احساس گناه و پشیمانی از کارهایی که انجام داده اید، ترس را در شما بیشتر می نماید.

مرگ، انتها زندگی است

اگر به زندگی پس از مرگ و جهانی بعدی باور ندارید، دلیل ترس از مردن شما این است که فکر می کنید مرگ انتها زندگی است. یا فکر می کنید هرکاری انجام دهید پوچ است یا فکر می کنید زمان شما آنقدر محدود است که نمی توانید به زندگی لذت بخشی برسید.

تماشا مرگ دیگران از دلایل ترس از مردن

یکی از علل ترس از مرگ، تماشا مرگ عزیزان و یا افراد دیگر از نزدیک است. به جز کسانی که در مشاغل بیمارستانی فعال هستند، برای باقی افراد تماشا مرگ کسی بسیار معدود است. این اتفاق آنقدر وحشتناک است که زندگی شما را تحت تاثیر قرار می دهد.

ناراحتی دیگران از پس از مرگتان

جالب ترین دلیل ترس از مرگ برای عده ای، این است که آن ها از ناراحتی و گریه عزیزان خود بیزار هستند و دوست ندارند با مردنشان، دیگران آزار ببینند. شاید در وهله اول زیبا باشد ولی این دیدگاه ممکن است آسیب های زیادی در زندگی به بار بیاورد.

آیا ترس از مرگ یک اختلال روانی است؟

تقریبا تمام انسان ها به مرگ فکر می نمایند و ممکن است در طول زندگی خود با آن درگیر باشند. گاه این ترس اضطراب و استرس فراوانی را برای فرد به همراه می آورد. این استرس و اضطراب زمانی تبدیل به یک اختلال روانی می شود که زندگی روزمره فرد و عملکرد او در جنبه های مختلف زندگی را تحت تاثیر قرار دهد. گاه ترس از مرگ به نوعی فوبیا و وسواس تبدیل می شود و فرد نمی تواند افکار مرتبط با مردن را کنترل کند. گاه افراد این افکار و این ترس را به صورت خودآگاه تجربه می نمایند اما فشار زیاد حاصل از آن منجر به بروز اضطراب در فرد می شود و کم کم به پردازشی ناخودآگاهانه تبدیل می شود.

چگونه با ترس از مرگ مبارزه کنیم؟

ترس از مردن طبیعی است اما مرگ، در آینده اتفاق می افتد. بنابراین در اولین قدم باید کوشش کنید که در زمان حال زندگی کنید و بیشتر درباره زندگی و لذت هایش فکر کنید. بعلاوه در مواقعی که ترس از مردن در حال آسیب زدن به شماست باید یاری یک روانشناس را طلب کنید. بعضی از راهکارهای کاهش ترس از مردن:

هدفمند باشید

داشتن رویا و هدف های زیبا و بزرگ، شما را برای ادامه زندگی مصمم و با انگیزه می نماید. در واقع حرکت به سمت اهدافی که خواسته قلبی شماست یک نوع رضایت از خود و احساس خوشحالی برای شما به وجود می آورد. برای داشتن روابط بهتر به مطلب این نشانه ها می گوید که عاشق شده اید! سر بزنید.

زندگی خوب

داشتن روابط صمیمانه با دیگران، یک رابطه عاشقانه با خانواده و لذت بردن از زندگی، به شما در کاهش این ترس یاری می نماید. لذت ببرید، حتی از چیزهای کوچک می تواند معنای یک زندگی خوب را برای شما به ایجاد کند.

پیشنهاد مطالعه: مطلب همسایه خوب چه ویژگی هایی دارد؟ را بخوانید.منبع: پیام دلتا
انتشار: 26 اردیبهشت 1402 بروزرسانی: 26 اردیبهشت 1402 گردآورنده: vetworld.ir شناسه مطلب: 2274

به "اگر این کارها را انجام دهید، دیگر از مرگ نمی ترسید" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "اگر این کارها را انجام دهید، دیگر از مرگ نمی ترسید"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید