وزیر امنیت داخلی آمریکا: نشانه ای از نفوذ عوامل خارجی در انتخابات نیست
به گزارش مجله وتورلد، وزیر موقت امنیت داخلی آمریکا امروز سه شنبه گفت، هیچ مدرکی دال بر نفوذ یک عامل خارجی در انتخابات ریاست جمهوری 2020 آمریکا وجود ندارد.

از پروفایل ما وبلاگ حامد دیدن نمایید.
به گزارش خبرنگاران، به نقل از خبرگزاری رویترز، چاد وولف، وزیر موقت امنیت داخلی آمریکا در کنفرانسی مطبوعاتی که به صورت آنلاین منتشر شد، گفت: هیچ نشانه ای وجود ندارد که یک عامل خارجی با موفقیت در انتخابات نفوذ نموده یا آراء را در این انتخابات دستکاری نموده باشد.
نگرانی ها درباره دخالت یک قدرت خارجی در انتخابات 2020 آمریکا از انتخابات ریاست جمهوری قبلی در سال 2016 وجود داشت؛ زمانی که هکرهای روس ده ها هزار ایمیل برای تغییر آراء به سمت دونالد ترامپ جمهوری خواه و دور کردن رای از هیلاری کلینتون دموکرات ارسال کردند.
در حالی که دولت آمریکا و شرکت های خصوصی امنیت سایبری به تازگی، کوشش هایی را به عواملی در روسیه، چین و ایران به منظور جاسوسی از مردم در ارتباط با انتخابات آمریکا نسبت می دهند، هیچ چیز در مقایس 2016 هنوز علنی نشده است.
منبع: خبرگزاری ایسنا