طرز تهیه دسر کادایف ساده و خوشمزه

به گزارش مجله وتورلد، خبرنگاران | سرویس آشپزی - کادایف در واقع نام یک رشته خوراکی بسیار نازک است. این دسر ترکیبی از رشته کادایف، شکر و کره بوده و معمولا در کنار چایی سرو می گردد. دسر کادایف نیز مانند دیگر دسرهای ترکی از جمله محلبی زعفرانی و کشکول در ایران بسیار پرطرفدار است. همچنین این دسر علاوه بر طعم بی نظیرش یک میان وعده سالم و مقوی برای بچه هاست. اگر می خواهید از مهمانانتان با یک دسر خوشمزه پذیرایی کنید پیشنهاد ما به شما پختن دسر کادایف است. در ادامه با ما همراه باشید تا با طرز تهیه این دسر خوشمزه و آسان آشنا شوید.

طرز تهیه دسر کادایف ساده و خوشمزه

طرز تهیه دسر کادایف

همان طور که گفته شد درست کردن این دسر خیلی آسان است؛ در واقع شما چند ساعت قبل یک شربت ساده درست می کنید؛ بعد با تنها 3 ماده دسر را می پزید. در آخر شربت را به دسر اضافه می کنید. به همین راحتی!

مواد لازم برای دسر
کادایف تازه و خام

500 گرم

کره

250 گرم

فندق خرد شده

400 گرم

مواد لازم برای شربت

آبیک لیتر یا چهار فنجان
شکر سفید دانه ریز

850 گرم

آبلیمو

6-7 قطره

مواد لازم برای تزئین دسر
پسته و گردو خرد شده

به مقدار لازم

نکته: این دستورالعمل حدود 12 عدد دسر عظیم یا 24 عدد دسر معمولی تحویل می دهد. همچنین برای این مقدار مواد اولیه از ظرفی با حداقل ابعاد 25 در 35 سانتی متر بهره ببرید.

روش تهیه شربت

  • آب و شکر را در ظرفی بریزید؛ ظرف را روی حرارت متوسط گذاشته تا زمانی که شکر حل گردد.
  • وقتی آب و شکر آغاز به جوش آمد، آبلیمو را به آن اضافه کنید.
  • چند بار هم زده و اجازه بدهید تا حدود 5 دقیقه روی گاز بماند؛ سپس شعله را خاموش نموده و اجازه دهید شربت سرد گردد.

نکته: شربت را دو ساعت قبل از آماده کردن دسر آماده کنید. چون قبل از ریختن روی دسر باید به دمای اتاق برسد و سرد گردد.

طرز پخت دسر

  • فر را تا 180 درجه سانتی گراد گرم کنید.

  • ظرف یا قالب را با کمی کره یا روغن گیاهی چرب کنید.
  • بسته رشته کادایف را باز نموده و رشته ها را تکه تکه کنید؛ رشته های خرد شده را در یک ظرف عظیم بریزید.
  • در این مرحله کره را در یک قابلمه کوچک ذوب کنید.
  • کره آب شده را روی کادایف های خرد شده بریزید.
  • با استفاده از دست ، کره و کادایف را تا زمانی که کره جذب رشته های کادایف گردد مخلوط کنید.
  • نیمی از کادایف کره ای را داخل ظرف پخت ریخته و با دست تان به خوبی آن را در سینی پخش کنید.
  • حال فندق خرد شده را روی کادایف پاشیده و دوباره با دست خود خوب فشار دهید.
  • مجددا روی لایه فندق کادایف مخلوط شده با کره ریخته و با دست فشار دهید.
  • ظرف را در طبقه میانی فر قرار داده و اجازه دهید به مدت 25 تا 30 دقیقه تا زمانی که طلایی گردد بپزد.

  • بعد از گذشت 30 دقیقه ظرف را به طبقه بالایی فر انتقال داده و درجه حرارت را به 200 درجه سانتی گراد افزایش دهید.

  • 7 دقیقه صبر نموده تا روی دسر طلایی رنگ گردد.

  • دسر را از فر بیرون آورده و بگذارید به مدت 5 دقیقه خنک گردد.
  • پس از گذشت 5 دقیقه، دسر را در هر اندازه ای که می خواهید برش دهید.
  • در این مرحله با استفاده از یک ملاقه شربت را به طور مساوی روی دسر بریزید.
  • قبل از سرو اجازه بدهید دسر به دمای اتاق برسد و بعد روی آن را با پسته و گردو خرد شده تزئین کنید.

دسر کادایف شما آماده است؛ نوش جان …

بیشتر بخوانید: طرز تهیه باقلوا رشته ای به 2 روش (در فر و بدون فر)

سخن آخر

در این مطلب طرز تهیه دسر خوش مزه کادایف آورده شد. شما می توانید این دسر را در خانه درست نموده و خانواده را با یک دسر خوش طعم و جدید سورپرایز کنید. اما حتما برایتان سوال شده که رشته کادایف باید از کجا تهیه کنیم؟ رشته کادایف در فروشگاه های لوازم قنادی موجود است. همچنین در بعضی فروشگاه ها بسته های کادایف پخته وجود دارد؛ در این صورت فقط کافی است شربت را گرم نموده و آن را به کادایف اضافه کنید. لطفا نظرات و نکات پختی که به نظرتان به بهتر شدن این دسر یاری می نماید را از قسمت ارسال نظرات با ما و کاربران دیگر در میان بگذارید.

برگرفته از : mydearkitcheninhelsinki.com

منبع: setare.com
انتشار: 9 خرداد 1400 بروزرسانی: 9 خرداد 1400 گردآورنده: vetworld.ir شناسه مطلب: 1669

به "طرز تهیه دسر کادایف ساده و خوشمزه" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه دسر کادایف ساده و خوشمزه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید