دفاع مقدس برای همسران جانبازان هنوز ادامه دارد

به گزارش مجله وتورلد، خبرنگاران/گیلان مدیرکل حفظ آثار دفاع مقدس گیلان گفت: امروز دفاع مقدس برای ما تمام شده، اما برای همسران جانبازان شیمیایی و قطع نخاع و اعصاب و روان هنوز جنگ ادامه دارد.

دفاع مقدس برای همسران جانبازان هنوز ادامه دارد

سرهنگ حسین مصطفی پور در آیین رونمایی کتاب زینب های خط مقدم که در سالن اجتماعات پژوهشکده گیلان شناسی دانشگاه گیلان برگزار گردید، دوران دفاع مقدس را یک برهه درخشان از تاریخ این مرز و بوم دانست و اظهار کرد: تاریخ و تمدن ایران مایه افتخار است، اما هشت سال دفاع مقدس جلوه ای بی نظیر از شکوهمندی این سرزمین محسوب می گردد.

وی ماموریت بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس را گفتن و نوشتن از نقش آفرینان این عرصه دانست و اضافه کرد: نقش زنان در دفاع مقدس یک تعارف نیست، بلکه زنان نقش شاخص و اثرگذاری در آن دوران هشت ساله داشتند و اگر بیشتر از مردان نباشد، کمتر نیست.

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس گیلان، با اشاره به حماسه بانوان در رزم، پشتیبانی و امداد و درمان، گفت: حمایت عاطفی مادران و همسران رزمندگان از دیگر جلوه های زیبای دفاع مقدس است که می توان صدها و هزاران کتاب درباره آن نوشت.

مصطفی پور، نقش محوری بانوان در سنگر دفاع از ارزش ها و آرمان های اسلام و انقلاب از آن موقع تا کنون را پیوسته دانست و توضیح داد: 6000 جانباز زن در کشور داریم که امروز در غربت به سر می برند. بیش از 3000 نفر از این بانوان دارای جانبازی بالای 25 درصد هستند، اما متاسفانه در این حوزه زیاد کتاب نداریم.

وی با بیان اینکه همسران شهدا هم نقش مادر و هم نقش پدر را برای فرزندان شهدا ایفا کردند، متذکر شد: در حوزه نشر ارزش ها و معارف دفاع مقدس به مادران و همسران و خواهران و دختران شهدا و ایثارگران زیاد نپرداختیم. امروز دفاع مقدس برای ما تمام شده، اما برای همسران جانبازان شیمیایی و قطع نخاع و اعصاب و روان هنوز جنگ ادامه دارد.

مدیرکل حفظ آثار دفاع مقدس گیلان، حضور بانوان در عرصه ادبیات و معارف پایداری و نشر ارزش های دفاع مقدس را نیز پررنگ تر از مردان دانست و گفت: امروز نویسندگان و شاعران زن بنام و برجسته ای در سطح کشور داریم که با موضوع دفاع مقدس قلم می زنند.

وی با بیان اینکه جمهوری اسلامی هر لحظه در دفاع مقدس است، ادامه داد: عرصه و رویکرد ما از دفاع سخت و نظامی به دفاع فرهنگ و سیاسی تغییر نموده و بانوان در خط مقدم جنگ نرم هستند، زیرا حمله اصلی دشمن بر خانواده متمرکز شده و به دنبال برانداختن خانواده و کم کردن ارزش مادر در جامعه اسلامی هستند.

مصطفی پور، شهدای مدافع حرم را نتیجه تربیت فرهنگی مادرانی دانست که در دوران دفاع مقدس نقش آفرینی کردند و اضافه کرد: مدافعان حرم رویش های انقلاب اسلامی در دامان پاک مادران این سرزمین هستند.

این مسئول فرهنگی، مادر را محور تربیت خانواده دانست و مطرح کرد: بانوان نیمی از جمعیت جامعه و سازنده نیمه دیگر هستند و لذا باید به این نقش مهم و اثرگذار بیشتر توجه کنیم.

منبع: خبرگزاری ایسنا
انتشار: 16 شهریور 1399 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: vetworld.ir شناسه مطلب: 1148

به "دفاع مقدس برای همسران جانبازان هنوز ادامه دارد" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "دفاع مقدس برای همسران جانبازان هنوز ادامه دارد"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید