خبرنگاران مناطق حاشیه نشین زاهدان ضدعفونی و گندزدایی شد
به گزارش مجله وتورلد، زاهدان- خبرنگاران- معاون خدمات شهری شهرداری زاهدان گفت: ضدعفونی و گندزدایی مناطق حاشیه نشین این شهر در پی شیوع ویروس کرونا و جلوگیری از انتشار آن توسط نیروهای شهرداری صورت گرفته است.

محمدامیر براهویی روز دوشنبه در گفت وگو با خبرنگار خبرنگاران اظهارداشت: این طرح با حضور و نظارت حوزه خدمات شهری و مدیر هماهنگی و نظارت شهرداری زاهدان اجرا شد.
وی ادامه داد: عملیات ضدعفونی با تجمع و ترکیب سه تیم مختلف از نیروهای شرکت خدماتی پیمانکار شهرداری، آتش نشانی، جهاد پویش مردمی و بیش از 50 نفر نیروی انسانی انجام شد.
معاون خدمات شهری شهرداری زاهدان اعلام کرد: همچنین تجهیزات کامل شامل 2 دستگاه ماشین آلات آتش نشانی و 2 دستگاه ماشین جت واش برای گندزدایی و ضدعفونی مناطق حاشیه شهر بکار گرفته شد.
وی توضیح داد: تیم های آتش نشانی و شرکت های خدماتی پیمانکار مسیرهای محله قاسم آباد و کشاورز 14 و نیروهای پویش مردمی زاهدان و خدماتی پیمانکاران شهرداری محله شریعتی شمالی و میلان های آن را ضدعفونی و گندزدایی کردند.
براهویی گفت: تمامی این مسیرها توسط ماشین آلات و به صورت مکانیزه ضدعفونی و معابری که تردد در آن سخت بود با همکاری نیروهای انسانی و به صورت دستی ضدعفونی شدند.
بر اساس آخرین آمار وزارت بهداشت شمار مبتلایان به کرونا در حوزه سه دانشگاه علوم پزشکی سیستان و بلوچستان به 197 نفر رسید.
منبع: ایرنا