مخالفان دولت در تایلند دادگاهی شدند
به گزارش مجله وتورلد، خبرنگاران: ده ها فعال سلطنت طلب تایلندی در دادگاه بانکوک حضور یافتند تا به اتهامات وارده بر آنها مبنی بر بستن فرودگاه های اصلی و سرگردانی هزاران توریست رسیدگی گردد.

با تور تایلند به طبیعتی همچون بهشت سفر کنید
به گزارش گروه بین الملل خبرنگاران به نقل از خبرگزاری فرانسه؛ نزدیک به 100 نفر از اعضای مخالف دولت موسوم به گروه پیراهن زردها در دادگاه کیفری تایلند حاضر شدند تا به اتهامات وارد بر آنها مبنی بر برگزاری تظاهرات علیه تاکسین شیناواترا، نخست وزیر تایلند در 5 سال قبل رسیدگی گردد.
طبق اظهارات وکیل مدافع این متهمان آنها ابراز بی گناهی نموده و اتهامات وارده بر خود را قبول ندارند.
در جلسه روز دوشنبه دادگاه تعداد زیادی از وکلا، روزنامه نگاران و متهمان حضور داشتند. درکل 114 نفر در رابطه با تظاهرات ضد دولتی که منجر به بسته شدن دو فرودگاه اصلی این کشور و اشغال چندین سازمان دولتی متهم شده اند.
سوندی لیندونگکول که اعضای اصلی پیراهن زردها به شمار می رود و در اشغال فرودگاه ها نقش کلیدی را داشته است به اقدام تروریستی متهم شده است.
شورش پیراهن زردها که با حمایت چندین مقام سیاسی و نظامی در بانکوک روبرو شد آخرین کوشش این گروه در خیابان های پایتخت بود.
منبع: تسنیم