طرز تهیه سالاد تخم مرغ کلاسیک

به گزارش مجله دامپزشکی، سالاد تخم مرغ کلاسیک مانند سالاد الویه دارای تخم مرغ و سس مایونز است. با طرز تهیه سالاد تخم مرغ کلاسیک پرکالری، خوشمزه و محبوب آشنا شوید.

طرز تهیه سالاد تخم مرغ کلاسیک

سالاد تخم مرغ یکی از سالادهای مقوی سرشار از پروتئین است که کربوهیدرات کمی دارد و برای افرادی که قصد اضافه وزن دارد گزینه بسیار مناسبی است. این سالاد با چاشنی هایی از جمله انواع ادویه جات، سبزیجات و صد البته سس مایونز تهیه می گردد. از سالادهای مشابه آن می توان به ، سالاد مرغ، سالاد ژامبون، سالاد لابستر و سالاد خرچنگ اشاره نمود.

برای تهیه سالاد تخم مرغ به طور معمول از تخم مرغ آب پز سفت که رنده شده یا به صورت نگینی خرد می گردد استفاده می نمایند. سالاد تخم مرغ می تواند با توجه به ذائقه و خلاقیت با اضافه کردن هر تعداد از مواد غذایی سرد دیگر تهیه گردد. گوجه فرنگی، پیاز، کاهو، خیارشور، ترشی سبزیجات، کیپر و خیار از ترکیبات رایج و معمول این سالاد هستند.

در ادامه قصد داریم طرز تهیه سالاد تخم مرغ کلاسیک را به شما آموزش دهیم که بسیار خوشمزه و پرکالری بوده و سال هاست به عنوان یکی از محبوب ترین سالادها در رستوران ها سرو می گردد.

مواد لازم برای تهیه سالاد تخم مرغ

کره 2 ق غذاخوری
پنیر خامه ای 100 گرم
کرفس خردشده 2 ق غذاخوری
سس مایونز1 ق غذاخوری
پیاز 1 ق چای خوری
شکر1 ق چای خوری
آبلیمو طبیعی و تازه ½ ق چای خوری
نمکبه میزان دل خواه
فلفلبه میزان دل خواه
تخم مرغ آبپز سفت 6 عدد
پودر پاپریکابه میزان دل خواه
ژامبونبه میزان دل خواه
نان تست یا کروسانبه تعداد دل خواه

طرز تهیه سالاد تخم مرغ

  1. برای تهیه سالاد تخم مرغ ابتدا یک عدد پیاز کوچک را رنده نموده و به اندازه 1 ق چای خوری از آن را کنار بگذارید.
  2. تخم مرغ ها را رنده نموده و یا با چنگال له کنید و داخل یک کاسه بریزید.
  3. کره را که در دمای محیط قرار داشته با پنیر خامه ای در ظرفی جداگانه مخلوط کنید تا به صورت یک دست در بیاید.
  4. تخم مرغ ها و پیاز رنده شده را با پنیر خامه ای و کره مخلوط کنید.
  5. حالا ساقه کرفس خردشده، سس مایونز، شکر، آبلیمو و نمک و فلفل را با مواد قبلی مخلوط کنید.
  6. وقتی همه مواد باهم خوب مخلوط شده و به شکل یک دست درآمدند، روی ظرف را با یک تکه سلفون بپوشانید و ظرف را به مدت یکی، دو ساعت داخل یخچال قرار دهید تا طعم مواد باهم ترکیب شوند.
  7. بعد از این مدت زمان، سالاد را از یخچال خارج نموده و روی هر تکه از نان تست یا کروسان های ساده، مقداری از سالاد تخم مرغ بمالید و هر ساندویچ را با مقداری ، ژامبون و در صورت تمایل خیارشور تزیین و سرو کنید.

این سالاد یکی از خوشمزه ترین سالادهای کلاسیک است. امیدواریم از این آموزش استفاده نموده و یک سالاد خوشمزه و لذیذ تهیه کنید و از طعم متفاوت آن لذت ببرید.

ترجمه: مجله اینترنتی خبرنگاران

منبع: ستاره
انتشار: 12 آبان 1399 بروزرسانی: 12 آبان 1399 گردآورنده: vetworld.ir شناسه مطلب: 1262

به "طرز تهیه سالاد تخم مرغ کلاسیک" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه سالاد تخم مرغ کلاسیک"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید