حلوا سه آرد مجلسی؛ دسری شیرین و خوشمزه برای افطاری
به گزارش مجله وتورلد، درست کردن حلوای سه آرد مجلسی و برآمدن از پس آن برای خیلی ها نقطه خاتمه کدبانو بودن و آشپزی حرفه ای به شمار میرود. این حلوا بافت نرمی دارد و تهیه اصولی آن با قلق هایی همراه است.
درست کردن حلوای سه آرد مجلسی و برآمدن از پس آن برای خیلی ها نقطه سرانجام کدبانو بودن و آشپزی حرفه ای به شمار میرود. این حلوا بافت نرمی دارد و تهیه اصولی آن با قلق هایی همراه است.
مواد لازم
آرد سفید 125 گرم
آرد برنج 125 گرم
آرد نخودچی 125 گرم
شکر 3 لیوان فرانسوی
آب یک و نیم لیوان
گلاب 1 لیوان
زعفران غلیظ یک سوم لیوان
کره 20 الی 25 گرم
روغن 200 گرم
طرز تهیه
آب و شکر و گلاب را روی حرارت قرار می دهیم تا شکر به خوبی در این مواد حل شده و شهد حلوا آماده گردد. پیش از زمان قل زدن و جوش آمدن قابلمه را از روی حرارت بردارید. آرد سفید را در قابلمه الک می کنیم و 5 دقیقه آن را تفت می دهیم. سپس آرد برنج وآرد نخودچی را به نوبت اضافه می کنیم و 5 دقیقه تفت می دهیم. هر سه آرد را دوباره الک می کنیم. سپس روغن را اضافه نموده تا مقدار ای تفت می دهیم که این مواد به رنگ طلایی دربیایند. مواد را از روی حرارت بر می داریم و در مرحله بعد کم کم شهد و زعفران را اضافه و کامل یک دست می کنیم. حلوا را دوباره روی حرارت قرار می دهیم و تا 5 دقیقه تفت می دهیم. حلوا نباید حالت خشک داشته باشد و با کمی چسبندگی باید بتوانید به راحتی آن را از ظرف جدا کنید. در مرحله آخر به مدت چند دقیقه مواد داخل قابلمه یا تابه داغ را گهواره کنید. با دو دستگیره دو طرف ظرف را بگیرید و مواد حلوا را با یک حرکت منظم به حاشیه ظرف ببرید و برگردانید. این کار باعث انسجان بافت حلوا و یک دست شدن آن می گردد.
نکته آخر
برای تزیین این حلوای سه آرد مجلسی می توانید از انواع ماسوره ها بهره ببرید. بافت نرم آن قابلیت این را دارد که برترین نقش ها را روی آن بیندازید و یک حلوای چشم نواز را در سفره تان داشته باشید.
منبع: ایرنا
منبع: فرادید