با این ادویه خوشبو چربی های بدن را بسوزانید
به گزارش مجله وتورلد، نتایج تحقیق تازه طیف وسیعی از مزایای سلامتی و رژیم غذایی مصرف هل ازجمله افزایش اشتها، کاهش چربی و کاهش التهاب و تبدیل این ادویه به یک ماده با ارزش غذایی بالا را نشان داد.
به گزارش ایسنا به نقل از مدیکال نت محقق اصلی این تحقیق، دکتر لوئیس سیسنروس-زوالوس، استاد باغبانی و علوم غذایی، گروه علوم باغبانی در کالج کشاورزی و علوم زیستی تگزاس و دانشمند وابسته به موسسه پیشرفت سلامت به وسیله کشاورزی در تگزاس آمریکا، گفت: یافته های این تحقیق نشان می دهد که هل می تواند یک انتخاب غذایی سالم باشد و مصرف آن می تواند به حفظ وزن بدون چربی بدن و کاهش چربی یاری کند.
دکتر آمیت دینگرا، رئیس گروه علوم باغبانی اظهار کرد: برنامه تحقیقاتی پروفسور سیسنروس-زوالوس در حال کشف مبنای اساسی چگونگی تأثیر محصولات مختلف باغبانی بر سلامت انسان است. این کار به طور مستقیم با تمرکز پایداری، سلامتی و امنیت غذایی بخش ما هماهنگ است.
هل یک ادویه محبوب در بسیاری از نقاط دنیا است و یافته های این تحقیق باید محبوبیت آن را افزایش دهد. این ادویه دارای طعم گیاهی گرم و عطری آن ترکیبی از عطر اکالیپتوس، نعناع و فلفل است.
سیسنروس-زوالوس شرح داد: هل ادویه ای است که در ایالات متحده کمتر شناخته شده اما در سایر نقاط دنیا بسیار رایج است. آنچه ما دریافتیم این است که این ادویه کوچک می تواند کالری بسوزاند و وزن بدن را حفظ کند و اشتها و مصرف غذا را افزایش دهد.
فواید سلامتی هل
این مطالعات با استفاده از نمونه های حیوانی زنده و استفاده از دوزهای مختلف دانه هل در یک رژیم غذایی منظم انجام شد. محققان دریافتند که هل اشتها و مصرف انرژی و کاهش توده چربی را افزایش می دهد.
این تحقیق بعلاوه دوزهای تقریبی را برای انسان ارائه کرد؛ مصرف حداقل 77 میلی گرم هل برای یک فرد بالغ حدود 132 پوند است. این دوز مفید را می توان از مصرف حداقل 8 تا 10 غلاف هل در روز به دست آورد.
این یافته ها تأیید کرد که هل مدارهای عصبی را تعدیل می نماید که لیپولیز بافت چربی و متابولیسم اکسیداتیو میتوکندری را در کبد و ماهیچه های اسکلتی تنظیم می نماید.
سیسنروس-زوالوس گفت: سایر مطالعات مرتبط نشان داده اند که هل دارای خواص ضد التهابی است. نتایج تحقیقات وی نشان می دهد که هل ممکن است التهاب با درجه پایین که می تواند منجر به التهاب مزمن و ایجاد طیف وسیعی از بیماری ها گردد را کاهش دهد.
وی افزود: گروه ما فرصتی شگفت انگیز برای استفاده از هل به عنوان یک تقویت نماینده کلی سلامت پیدا نموده است. از دانه های هل با این قابلیت تازه می توان در صنایع مختلف از جمله صنعت ورزش، غذاهای کاربردی و مکمل های غذایی برای فراوری غذاهای سالم تر استفاده کرد.
با این ادویه خوشبو چربی های بدن را بسوزانید
ایجاد فرصت های مالی
سیسنروس-زوالوس ابراز کرد: نتایچ این تحقیق نشان داد که مصرف هل به کاهش اشتها و کاهش وزن یاری می نماید. وی معتقد است که این قابلیت تازه کشف شده در هل می تواند در بازار رو به رشد تغذیه ورزشی یا به عنوان یاریی برای افزایش اشتها در افراد در دوره نقاهت استفاده گردد.
طیف وسیعی از محصولات بهداشتی بالقوه برای هل و ترکیبات طبیعی آن وجود دارد.
این کشف هم برای مصرف نمایندگان مطلع و هم برای کشاورزان گواتمالایی یک پیروزی است. در حال حاضر، بیش از 350 هزار خانواده در گواتمالا وجود دارد که در جنگل های استوایی به کشت گلخانه ای پایدار و زیست محیطی هل مشغول هستند.
سیسنروس-زوالوس در انتها افزود: هل از نظر مالی برای گواتمالا اهمیت زیادی دارد. توسعه استفاده از آن در ایالات متحده و در سطح دنیا می تواند برای کشاورزان ثبات فراهم کند و در بحران مهاجرت مشاهده شده در سال های اخیر یاری کند.
یافته های این تحقیق در مقاله ای تحت عنوان مصرف دانه های هل با تعدیل مدارهای عصبی که لیپولیز بافت چربی و متابولیسم اکسیداتیو میتوکندری در کبد و ماهیچه های اسکلتی را تنظیم می نمایند، مصرف انرژی را افزایش می دهد و توده چربی را کاهش می دهد در مجله بین المللی علوم مولکولی(Molecular Sciences) منتشر شد.
منبع: فرارو