هزار و یکشب ویژه روز زن روانه آنتن شبکه دو می شود
به گزارش مجله دامپزشکی، برنامه هزار و یکشب به مناسبت میلاد حضرت فاطمه زهرا (س) روانه آنتن شبکه دو می شود.

به گزارش گروه فرهنگی خبرنگاران، برنامه هزار و یکشب به مناسبت میلاد حضرت فاطمه زهرا (س) روانه آنتن شبکه دو می شود.
رابعه مدنی مهمان اولین قسمت این برنامه به مناسبت روز زن، گرامیداشت مقام مادر و تولد حضرت فاطمه زهرا (س) است. این برنامه در فضایی شاد و با ساختاری ترکیبی از بخش های مختلفی تشکیل شده که شامل گفتگو با مهمان، بخش نمایشی و ... می شود. در بخش نمایشی این برنامه اکبر رحمتی و مینا جعفرزاده از بازیگران پیشکسوت کشورمان حضور دارند.
تیتراژ ابتدایی و انتهایی هزار و یکشب را حجت اشرف زاده خوانده و در مدت 45 دقیقه عصر چهارشنبه 15 بهمن با اجرای میلاد حق پرست و علی مسلمی روانه آنتن می شود.
هزار و یکشب کاری است از گروه خانواده به تهیه کنندگی میلاد حق پرست که پنجشنبه 16 بهمن هم ساعت 18:00 از شبکه دو سیما پخش خواهد شد.
منبع: خبرگزاری دانشجو