نگاهی به اینترنت در 60 ثانیه
به گزارش مجله وتورلد، یک دقیقه برای شما چه معنایی دارد؟ در طول 60 ثانیه چه اتفاقاتی در دنیا می افتد؟ این موضوع در حوزه فضای مجازی و اینترنت چه روندی دارد و در طول یک دقیقه چه اتفاقاتی در اینترنت می افتد؟ احتمالاً در نگاه نخست می گویید در این زمان کوتاه کار خاصی نمی توان انجام داد ولی اگر بدانید که در 60 ثانیه حدود 3.8میلیون جست وجو در گوگل انجام می گردد احتمالاً نگاهتان به زمان در اینترنت تغییر می نماید.
یک تحقیق جامع
شاید در طول یک روز کاری به یک دقیقه اهمیتی ندهید و آن را قابل توجه ندانید. احتمال هم دارد که با خودتان بگویید در یک دقیقه تنها می توان یک ایمیل کاری یا محبت آمیز ارسال کرد، یک فنجان قهوه از نزدیک ترین کافه به محل کار خرید یا اینکه این زمان را صرف احوالپرسی ساده با یک همکار کرد. البته باید گفت این یک دقیقه گاه در زندگی بسیار سرنوشت ساز است؛ به عنوان مثال دو تیم فوتبال را در نظر بگیرید که در یک مبارزه نفسگیر کوشش دارند همدیگر را شکست دهند. بی شک برای این تیم ها ثانیه های دقیقه آخر اهمیت زیادی دارد، نفس هایشان در سینه حبس می گردد و نگرانند که گل نخورند و البته هیجان گل زدن هم دارند. گاهی هم یک دقیقه مرز بین مرگ و زندگی را معین می نماید و هر ثانیه آن می تواند به حیات یک انسان یاری کند. اما یک دقیقه در فضای مجازی برای کاربران چه مفهومی دارد؟ شبکه های اجتماعی مختلف در طول یک دقیقه شاهد چه وقایعی هستند؟ در هر دقیقه چند کاربر به این اپلیکیشن ها سر می زند و چند پیغام در آنها رد و بدل می گردد؟ موتور جست و جوی گوگل در طول یک دقیقه شاهد چه فراز و فرودهایی است؟ همه این موارد و بسیاری اطلاعات دیگر در اینفوگرافی که بتازگی توسط دو محقق به نام های Lori Lewis و chadd منتشر شده، آمده است و می تواند نگاه شما را تغییر دهد. این اینفوگرافی که با سال قبل یعنی 2018 میلادی مقایسه شده است، نشان می دهد در سال میلادی جدید پلتفرم هایی مانند اینستاگرام و نتفلیکس رشد قابل ملاحظه ای داشته و کاربران از آنها استقبال نموده اند. البته این نمودارها و اینفوگراف ها نشان می دهد که فناوری های نوینی همچون اسپیکرهای هوشمند رشد مناسبی دارند و به نوعی می توان گفت که زیرساخت های مناسبی را برای جهش های بزرگ در آینده تأمین نموده اند. به عنوان مثال سال گذشته در هر دقیقه تنها 67اسپیکر هوشمند به فروش می رسید که این رقم در سال 2019 در طول 60ثانیه به 180 اسپیکر هوشمند رسیده است.
هر دقیقه 3.8میلیون جست و جو در گوگل
هر روز بر تعداد کاربران اینترنت در دنیا افزوده می گردد و این رقم تا خاتمه سال 2018 در سراسر دنیا از مرز 3.9میلیارد نفر گذشت. هرچه تعداد کاربران گوشی های هوشمند افزایش می یابد عملکرد فناورانه مردم دنیا ازجمله بانکداری الکترونیک، خرید آنلاین، میزان حضور در شبکه های اجتماعی و... نیز بیشتر می گردد تا جایی که تحقیقات و آمار جدید نشان می دهد افزایش تعداد گوشی های هوشمند باعث شده است بیش از 2میلیارد کاربر دنیا به حوزه بانکداری الکترونیک ورود نمایند. استفاده از بیت کوین و فناوری بلاک چین نیز در خاتمه 2018 توسعه مناسبی داشته است. ازسوی دیگر در سال 2019 میزان جست و جو در گوگل در یک دقیقه به رقم 3.8میلیون عدد رسیده است در حالی که در سال 2018 تعداد جست و جوها در گوگل طی 60 ثانیه، رقمی حدود 3.7 میلیون جست و جو بوده است. این افزایش را بعضی به بیشتر شدن گستره اینترنت در دنیا و رسیدن آن به مناطق صعب العبور می دانند و بعضی نیز معتقدند دلیل این افزایش، اتکای بیشتر کاربران به اینترنت برای کسب اطلاعات و پاسخ سؤال هایشان است.
کاربران شبکه های اجتماعی در 60 ثانیه
شبکه های اجتماعی بخش دیگری از تحقیقات Lori Lewis و chadd بود و نتیجه این پژوهش نشان می دهد که در سال 2019 تعداد لاگین های فیس بوک افزایش یافته است. به بیان دیگر تعداد کاربران تازه وارد به شبکه اجتماعی فیس بوک رو به رشد بوده و درسال جدید در هر 60 ثانیه، یک میلیون کاربر جدید به فیس بوک پیوسته اند در حالی که این رقم در سال 2018 حدود 937هزار کاربر جدید فیس بوک در یک دقیقه بوده است.
این دو محقق به سایر شبکه های اجتماعی نیز توجه داشته و عنوان نموده اند که در طول یک دقیقه حدود 4.5میلیون ویدئو در یوتیوب مشاهده می گردد و البته این رقم برای نتفلیکس به 694.444 ساعت تماشای فیلم می رسد. همچنین باید گفت که سال 2019 در هر 60 ثانیه حدود 87هزار و 500 میلیون کاربر در دنیا توئیت انجام می دهند. وقتی نوبت به اینستاگرام می رسد هم باید گفت که این آمار نشان می دهد در هر دقیقه 347.222 پست اینستاگرامی اسکرول می گردد و 46 هزار و 200 پست جدید در این شبکه اجتماعی به اشتراک گذاشته می گردد.سال جاری در هر دقیقه در وایبر نیز حدود 18.1 میلیون پیغام متنی رد و بدل می گردد و پیغام های ارسال شده در فیس بوک مسنجر و واتس اپ به 41.6میلیون عدد در هر دقیقه می رسد. همچنین در طول 60ثانیه، 2.1میلیون پست در اسنپ چت فراوری می گردد که البته این رقم نسبت به 2.4میلیون پست سال 2018، کاهش داشته است.
بازار کساد ایمیل
اینفوگراف تهیه شده توسطLori Lewis و chadd همچنین نشان می دهد که کاربران در یک دقیقه، 188میلیون ایمیل ارسال می نمایند که البته نسبت به 2018 رشدی نداشته است، چرا که امروزه دیگر نیازی به ارسال ایمیل در محیط های کاری نیست و سرویس هایی همچون Slack جایگزین آن شده است. Slack یک سرویس امریکایی است که مبتنی بر ابر(cloud) کار می نماید و درواقع یک ابزار داخلی در شرکت ها محسوب می گردد. همچنین این آمار نشان می دهد در هر دقیقه 390.030 اپلیکیشن دانلود می گردد و کاربران دنیا در 60 ثانیه رقمی معادل 996.956دلار برای خرید آنلاین هزینه می نمایند.
منبع: ایران آنلاین