معماری عجیب و غریب موزه گوگنهایم نیویورک

به گزارش مجله وتورلد، موزه رابرت گوگنهایم نیویورک از موزه های مشهور شهر نیویورک است. این موزه که در 1937 میلادی افتتاح شد توسط معمارآمریکایی فرانک لوید رایت (مشهورترین معمار تاریخ آمریکا) طراحی شد. محاسبات فنی این بنا را ویلیام وسلی پیترز انجام داد.

معماری عجیب و غریب موزه گوگنهایم نیویورک

جهت دریافت خدمات درب ضد سرقت ارزان با گروه ساختمانی آبان در ارتباط باشید. گروه آبان ارائه دهنده بهترین درب ضد سرقت ایرانی و خارجی میباشد.

نمای خارجی موزه گوگنهایم یک استوانه سفید رنگ است که با بتن استحکام شده ساخته شده و بسوی آسمان تاب می خورد. به علاوه منحنی های دراماتیک بنای موزه در نمای خارجی، از نمای داخل جالب توجه تر هم بنظر می رسند.

نمای ساختمان امروزی موزه گوگنهایم نیویورک، از 12 دیوار مارپیچ و فضای داخلی آن، از سطوح شیبدار مارپیچ تشکیل یافته است که توسط یک رمپ پیوسته در 6 طبقه بالا پیچ خورده و بالا آمده است که طول آن بیش از 400 متر میباشد و استفاده از این رمپ سبب شده است که طبقات با مرز مشخصی جداسازی نشوند و به داخل یکدیگر امتداد یابند. و یک فضای داخلی منحصر به فرد را بوجود آورده است. این ساختمان مدرن شامل 70 بخش برای نمایش آثار هنری می باشد.

گیراترین نقطه مجموعه، رمپ مارپیچ داخل آن است که آثار هنری در امتداد آن و روی دیوارها به نمایش در آمده اند. بنا به گفته لوید رایت این خصوصیت بسیار جذاب است چرا که بازدیدکنندگان موزه با ورود به موزه می توانند با اسانسور به بالاترین نقطه موزه برسند و پس از سطوح شیب دار در حالیکه اثرهای هنری را می بینند، به پائین ساختمان بیایند.

موزه گوگنهایم هم از نظر فرم و هم از نظر رنگ آمیزی اش مثل ارگانیسمی است که از داخل قبرستان سر بر می آورد. نمای خارجی آن بسیار صیقلی و به صورتی زبر نازک کاری شده است و از اندک ساختمان هایی است که رایت تزئین ننمود.

در ساخت این موزه 7000 متر مکعب بتن و 700 تن فولاد ساختمانی برای نماسازی و ساختار استفاده شده است؛ بتن بکار رفته در این ساختمان شامل سه نوع بتن برای مراحل مختلف است که شامل بتن مسلح تقویت شده با Lelite برای زیربنای اصلی، بتن سبک برای رمپ و بتن مخلوط با ماسه برای پوسته بیرونی است.

اختلاف نظر در ساخت موزه گوگنهایم نیویورک:

ساخت موزه گوگنهایم نیویورک 16 سال به طول انجامید و در این بین، بحث هایی مختلفی در مورد تضاد شکل طراحی شده موزه با فضای شهری نیویورک وجود داشت. همچنین هنرمندان به شکل شیبدار دیوارها و راهرو موزه، اعتراض داشتند. علت اعتراض آنها این بود که شکل شیب دار راهروها و دیوارها را مناسب برای نمایش اثرهای هنری نمی دانستند.

منبع: گردشبان
انتشار: 10 تیر 1399 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: vetworld.ir شناسه مطلب: 1016

به "معماری عجیب و غریب موزه گوگنهایم نیویورک" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "معماری عجیب و غریب موزه گوگنهایم نیویورک"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید