سرو گوشت الاغ به گردشگران در جاده معروف؛ آری یا نه!

به گزارش مجله وتورلد، مدیرکل نظارت و ارزیابی خدمات گردشگری نسبت به ارائه گوشت الاغ به گردشگران جاده هراز توضیحاتی را ارائه کرد.

سرو گوشت الاغ به گردشگران در جاده معروف؛ آری یا نه!

اگر علاقمند به سفر با بهترین قیمت بلیط تهران به کانادا هستید با ما همراه شوید، با مجری مستقیم تور کانادا از تورنتو، مونترال و ابشار نیاگارا دیدن کنید و بهترین تجربه سفر را داشته باشید.

ولی تیموری در گفت وگو با خبرنگار اجتماعی خبرنگاران، درباره ارائه گوشت نامتعارف (الاغ) و نیز مواد غذایی نامطلوب به گردشگران در واحدهای پذیرایی بین راهی کشور از جمله جاده هراز گفت: 50 تا 60 درصد واحدهای پذیرایی جاده هراز مجور ندارند، بنابراین رقابت های ناسالم نیز بین آنها مطرح است و اخباری از این دست را برای تخریب همدیگر استفاده می نمایند.

مدیرکل نظارت و ارزیابی خدمات گردشگری ادامه داد: البته یک تعدادی از واحدهای پذیرایی در این جاده مجوز دارند ولی 70 درصد غیرمجوز فعالیت می نمایند، یعنی بعضی ها در این محور یک دکه ای زده اند و کار می نمایند و این وظیفه سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای است که طبق ﻗﺎﻧﻮﻥ ﺍیمنی ﺭاهﻫﺎ با این واحدها برخورد کند.

تیموری توضیح داد: در حوزه گردشگری نیز آن واحدهای پذیرایی که پروانه سازمان میراث فرهنگی دارند به طور مرتب تحت نظارت اکیپ هایمان در راستاها هستند و نظارت می شوند و حتی به محض آگاه شدن از بعضی اخبار درباره ارائه گوشت نامتعارف در فضای مجازی؛ دو گروه و تشکل های بین راهی به طور ویژه از واحدهای پذیرایی زیر نظر میراث فرهنگی بازدید به عمل آوردند که مسئله ای گزارش نشد.

مدیرکل نظارت و ارزیابی خدمات گردشگری در ادامه با ابراز به ما اعلام شده است که دیگر مجوز جدید واحدهای پذیرایی ندهیم، مطرح کرد: البته یک استثناء وجود دارد و آن واحدهای پذیرایی بین راهی که از قبل بدون مجوز فعالیت می کردند می توانند در صورت رعایت شرایط قانونی بیایند و مجوز بگیرند.

تیموری در انتها با تأکید مجدد نسبت به تفاوت فعالیت واحدهای پذیرایی دارای مجوز و غیرمجاز اظهار داشت: فعالیت واحدهای پذیرایی بین راهی با توجه به شرایط هوایی در فصول مختلف بسیار سخت است و حتی بعضی از آنها در هوای سرد به افراد گرفتار یاری نیز می نمایند.

ساماندهی تشکل های حرفه ای در سطح کشور

همچنین در این راستا مدیرکل نظارت و ارزیابی خدمات گردشگری در توضیحات چندی قبل خود در واکنش به انتشار اخبار کذب درباره ارائه گوشت نامتعارف و نیز مواد غذایی نامطلوب به گردشگران در واحدهای پذیرایی بین راهی کشور به ویژه راستا جاده هراز، گفت: شکل گیری موجی از شایعات مبتنی بر اهداف مختلف، اقدامی ناشایست در راستای تخریب زحمات و کوشش یکی از مؤثرترین نوع تأسیسات گردشگری کشور به شمار می آید و سردرگمی و در نهایت نارضایتی هموطنان و گردشگران را در پی خواهد داشت.

وی با بیان اینکه واحدهای پذیرایی بین راهی کشور اغلب با توجه به قرار دریافت در راستاهای دور از شهر، جغرافیای سخت و فعالیت تحت شرایط آب و هوایی متغیر همیشه علاوه بر ارائه خدمات متنوع اقامتی و پذیرایی به گردشگران یکی از حامیان و تکیه گاه های اصلی تأسیسات گردشگری کشور به شمار می آیند؛ اضافه نمود: کوشش جهت ارائه خدمات مطلوب توسط هر یک از واحدهای مذکور با توجه به نظارت های گسترده و متوالی بازرسین از اصلی ترین اهداف سازمان و ادارات کل استانی به شمار می آید و همیشه در سطحی شایسته نیز تحقق یافته است.

تیموری با اشاره به اینکه یکی از مسائل اصلی این فعالیت فقدان تشکل های حرفه ای در سطح استان ها است؛ توضیح داد: با توجه به اینکه یکی از برنامه های در دست اقدام سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، ساماندهی تشکل های حرفه ای در سطح کشور به شمار می آید؛ لذا با تحقق این امر علاوه بر نظارت های قوی و حمایت های تخصصی، بدون شک شاهد شکل گیری چنین شایعاتی نبوده و پاسخگویی به موقع و حرفه ای از سوی آنان انجام خواهد شد.

خدمات مطلوب واحدهای پذیرایی بین راهی در پی نظارت های متوالی

همچنین در پی انتشار اخبار کذب درباره ارائه گوشت نامتعارف و نامطلوب به گردشگران در واحدهای پذیرایی بین راهی راستا جاده هراز، مهران حسنی معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری مازندران در این رابطه گفت: در حال حاضر طبق روال روزانه و نتیجه گزارش بازرسین کمیته تلفیقی نظارت بر تأسیسات گردشگری استان، اخبار کذب انتشار یافته به طور قطع رد می گردد و مورد تأیید نیست.

وی با بیان اینکه نظارت بر تمام تأسیسات گردشگری به ویژه واحدهای پذیرایی بین راهی یکی از اصلی ترین اقدامات و برنامه های دائمی این اداره کل به شمار می آید؛ اظهار کرد: کمیته تلفیقی مشترک نظارت بر تأسیسات گردشگری متشکل از اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان مازندران، نیروی انتظامی، وزارت بهداشت و نیز سازمان صنعت، معدن و تجارت به صورت مستمر خدمات ارائه شده به گردشگران را ارزیابی و نظارت می نمایند تا همیشه رضایتمندی و احقاق حقوق هموطنان در سطحی شایسته محقق گردد.

وی اضافه نمود: علاوه بر نظارت های مذکور، بازدید رؤسا و کارشناسان معاونت گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان و نیز شهرستان ها نیز تکمیل نماینده فرایند مورد اشاره به شمار می آیند تا هدف غایی رضایتمندی گردشگران محقق گردد.

به گزارش میراث فرهنگی در انتها این مقام مسئول از کلیه هموطنان خواست بدون توجه به اخبار کذب و شایعات اخیر در این زمینه، برای سفرهای خود برنامه ریزی نمایند.

منبع: تسنیم
انتشار: 5 اسفند 1398 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: vetworld.ir شناسه مطلب: 756

به "سرو گوشت الاغ به گردشگران در جاده معروف؛ آری یا نه!" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "سرو گوشت الاغ به گردشگران در جاده معروف؛ آری یا نه!"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید