شرایط دریافت ویزای تایلند

تایلند جز آن دسته مقاصدی است که به دلیل جاذبه های طبیعی و توریستی جالب و متعددی که دارد، هواداران بسیار زیادی را در سراسر دنیا در سال های اخیر توانسته کسب کند. نکته ای که در رابطه با سفر به این کشور باید بدانید این است که تمامی شهروندان ایرانی ملزم به دریافت ویزا هستند و هیچ فرقی هم ندارد که بخواهند به صورت زمینی به این کشور بروند یا هوایی! اما برای دریافت ویزای تایلند ضروری است تا اطلاعاتی درباره مدارک مورد احتیاج جهت دریافت ویزای تایلند و همینطور شرایط دریافت و آدرس محل سفارت این کشور در ایران داشته باشید. ما در این مطلب از مجله گردشگری خبرنگاران سعی نموده ایم تا راهنمای کاملی از دریافت ویزای تایلند را خدمت شما ارائه دهیم.

شرایط دریافت ویزای تایلند

با توجه به مردم مهمان نواز و امکانات گردشگری خوبی که کشور تایلند دارد در بین ایرانی ها جز مقاصد محبوب و پرطرفدار می باشد. توجه داشته باشید که تور تایلند جزو مقصدهایی است که گردشگران ایرانی پیش از سفر به آن احتیاج به اخذ ویزا احتیاج دارند و برای این کار باید به سفارت تایلند در تهران مراجعه کنند.

انواع ویزای تایلند

  • ویزای توریستی
  • ویزای تجاری (کاری)
  • ویزای تحصیلی
  • ویزای مهاجرتی
  • ویزای ترانزیت
  • ویزای پزشکی
  • ویزای نمایشگاهی

ویزای توریستی

  • یک قطعه عکس 3×4 که به فرم ویزا پیوست شده باشد.
  • یک قطعه عکس یک شکل جدید 43 که به فرم ویزا چسبانده شده باشد.
  • اصل گذرنامه که حداقل 6 ماه از زمان صدور آن گذشته باشد.
  • کپی شناسنامه، گذرنامه و کارت ملی (هر دو در یک برگه A4)
  • کپی بلیط هواپیما
  • نامه ضمانت آژانس مسافرتی (در صورتی که به وسیله آژانس برای دریافت ویزا اقدام شود)
  • یک برگ فرم ویزا که به طور کامل و با جزئیات به زبان انگلیسی تایپ شده باشد. متقاضی باید شخصا صحت مندرجات فرم را تایید و امضاء نماید.

ویزای تجاری

  • یک قطعه عکس 3×4 رنگی، تمام رخ و بدون عینک که به فرم ویزا پیوست شده باشد.
  • اصل گذرنامه که حداقل 6 ماه از زمان صدور آن گذشته باشد.
  • کپی شناسنامه، گذرنامه و کارت ملی (هر دو در یک برگه A4)
  • یک نسخه کپی از صفحه اول شناسنامه
  • ارائه دعوت نامه معتبر از شرکت تجاری مربوطه در تایلند
  • کد اقتصادی شرکت مربوطه در تایلند
  • تکمیل یک برگ فرم صدور ویزا (فرم ویزا حتما تایپ شده باشد.)

بایدها و نبایدهای لازم درباره پاسپورت

در هنگام درخواست ویزا پاسپورت شما باید شرایط زیر را دشته باشد:

  • در هنگام درخواست ویزا پاسپورت شما باید حداقل 6 ماه اعتبار داشته باشد.
  • پاسپورت نباید پارگی داشته باشد و همه صفحات آن باید سالم باشد.
  • از آنجاییکه ویزای شما باید در پاسپورت چسبانده شود، پاسپورت باید حداقل یک صفحه ویزای سفید داشته باشد.
  • اگر تاریخ 29 فوریه در پاسپورت آمده باشد (تاریخ صدور/ انقضا یا تاریخ تولد) باید کیبیسه بودن یا نبودن سال را چک کنید.
  • اگر هر گونه مهر، علامت یا نوشته نا آشنای تایلندی در پاسپورت خود دیدید از سفارت بخواهید تا شما را هدایت کنند.
  • اگر در پاسپورت شما مهر اخراج وجود دارد با سفارت صحبت کنید.

قوانین مربوط به ویزای کاری تایلند

مطابق با قوانین دولت تایلند، افراد خارجی که مایل به کار در این کشور هستند، می بایست درخواست ویزای غیر مهاجرتی نوع ب (یک بار ورود) با اعتبار سه ماهه را از سفارت تایلند دریافت کنند. متقاضی با داشتن ویزای مذکور می تواند جهت درخواست مجوز کار مناسب و تمدید اقامت از مقامات تایلندی ذیربط دریافت کنند. این اقدام به منظور جلوگیری از ورود افراد خارجی که قصد ورود به تایلند جهت کار، بدون مجوز کار و نپرداختن مالیات و عوارض را دارند، صورت می گیرد.

کوشش جهت اخذ ویزای غیر مهاجرتی نوع ب چندبار ورود با اعتبار یک سال برای خارجی های شاغل در تایلند که بتوانند با ویزای مربوطه هر سه ماه از تایلند خارج شوند، غیرقانونی و برخلاف مقررات می باشد.

بایدها و نبایدها درباره ویزای تایلند

  • ضروری است که به هنگام ارائه درخواست ویزای تایلند فرد متقاضی حتما حضور داشته باشد.
  • ویزای توریستی تایلند تنها سه ماه اعتبار دارد و در این مدت تنها 30 روز می توانید که در این کشور اقامت داشته باشید.
  • ویزای تایلند از طرف سفارت تایلند به صورت عادی و در مدت زمان چهار روز کاری صادر می شود.
  • اگر بنابر هر دلیلی خواستید که بیشتر از مدت زمان تعیین شده بر روی ویزای تایلند خود در این کشور بمانید می بایست برای تمدید یا تغییر نوع ویزایتان به اداره مهاجرت تایلند مراجعه نمایید.
  • اگر در زمان اقامت در تایلند، از مدت زمان ویزای تایلند شما باقی مانده و تصمیم دارید تا به خارج از تایلند سفر کوتاهی داشته باشید و دوباره برگردید، باید اجازه ورود مجدد به تایلند را بگیرید. برای دریافت این مجوز، باید به اداره مهاجرت تایلند مراجعه کنید.
  • حتی اگر یکروز بیشتر از مدت زمانی که ویزای شما تعیین کرده در این کشور بمانید غیر قانونی محسوب می شود و باید به اداره مهاجرت و دولت این کشور پاسخگو باشید.
منبع: الی گشت

به "شرایط دریافت ویزای تایلند" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "شرایط دریافت ویزای تایلند"

نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید